Αν η υγιεινή διατροφή και η άσκηση έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου τους τελευταίους μήνες, τότε πιθανότατα να έχεις αρχίσει να βιώνεις ήδη κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ακόμα, διάβασε γιατί αξίζει να ιδρώσεις λίγο παραπάνω και να μάθεις επιτέλους τι είναι αυτά τα περιβόητα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.

1. Τα βαριά αντικείμενα σού φαίνονται πλέον ελαφριά. Σκέφτεσαι από μέσα σου με παιδική αφέλεια “μα που έκρυβα τόση δύναμη;’.

2. Ανεβαίνεις τις σκάλες χωρίς να λαχανιάζεις. Οι μέρες που έκανες pit stop σε κάθε όροφο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, όταν οι άλλοι στριμώχνονται στο ασανσέρ εσύ επιλέγεις τις σκάλες για πιο γρήγορα (!).

3. Δεν σου κάνει κανένα ρούχο. “Δεν έχω τίποτα να φορέσω” λες με χαρά, μετά από αρκετό καιρό.

4. Αναζητάς υγιεινά φαγητά. Την στιγμή που οι άλλοι τρώνε κέικ και σφολιάτες για πρωινό, εσύ επιλέγεις γιαούρτι με φρούτα, λιναρόσπορο και μέλι. Και το απολαμβάνεις.

5. Ξέρεις όμως ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν κάνεις που και που κάποια παρασπονδία. Οι στερήσεις δεν χωρούν σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

6. Οι υγιεινές σου συνήθειες έχουν αρχίσει να επηρεάζουν και τους γύρω σου. Όσοι σε κορόιδευαν όταν επέλεγες να φτιάξεις σπιτική πίτσα και ζητούσες σολομό με ψητά λαχανικά, έχουν αρχίσει να σε θαυμάζουν και ζητούν συμβουλές για να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους.

7. Κοιμάσαι πολύ καλά. Πέφτεις στο κρεβάτι σου και παραδίνεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη στα χέρια του Μορφέα. Τέρμα το telemarketing στις 3 τα ξημερώματα.

8. Συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν φλέβες που αγνοούσες την ύπαρξή τους.

9. Ο συνδυασμός των ενδορφινών και της αυτοπεποίθησης οδηγεί στο να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου.

10. Έχεις πνευματική διαύγεια. Νους υγιής εν σώματι υγιεί έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

11. Μεθάς με μία μπύρα.

12. Η νέα αγαπημένη σου ασχολία (εκτός από το να γυμνάζεσαι) είναι να χαϊδεύεις τους γυμνασμένους μύες σου όταν δεν έχεις κάτι να κάνεις.

13. Θεωρείσαι επίσημα πρωινός τύπος.

14. Η νεοαποκτηθείσα εμμονή με τη γυμναστική έχει καταφέρει να διώξει κάθε άσχημη συνήθεια (βλέπε κάπνισμα).

15. Έχεις να δεις το δέρμα σου τόσο τέλειο από τότε που πήγαινες δημοτικό. Με όλο αυτόν τον ιδρώτα που χύνεις, καθαρίζουν οι πόροι του δέρματος και απομακρύνονται οι τοξίνες από τον οργανισμό.

16. Μαθαίνεις να ακούς το σώμα σου.

17. Μιλάς με ορολογίες που οι γύρω σου δεν καταλαβαίνουν.

18. Θέλεις να κάνεις περισσότερα πράγματα για σένα.

19. Έχεις περισσότερη ενέργεια σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

20. Η γυμναστική είναι διασκεδαστική, ειδικά όταν βλέπεις ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει.

joytv.gr