Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και και αρκετά χρόνια χρόνια, ωστόσο, παραμένουν αγαπημένοι και διατηρούν καλές σχέσεις, για χάρη του γιου τους, Ανδρέα, που ήρθε στη ζωή τους το 2008.

 

Ο Ανδρέας Καρβέλας είναι σήμερα 14 ετών και βρίσκεται ήδη… στα χνάρια του πατέρα του, όντας μουσικός του διαδικτύου και YouTuber.

Είναι ψηλός και τα χρώματά του είναι ανοιχτά, θυμίζοντάς μας έτσι πολύ τον πατέρα του.

Advertisements

Ο ίδιος, παράλληλα, έχει υιοθετήσει το στυλ του Νίκου Καρβέλα, αν προσέξουμε την εμφάνισή του. Ο έφηβος Ανδρέας ντύνεται πολύ χαλαρά αλλά πάντα εκκεντρικά.

Μάλιστα, ο 14χρονος δείχνει να αγαπά πολύ την trap και rap μουσική σκηνή κάτι που επηρεάζει προφανώς, και τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Μπορεί τα ξανθά μαλλιά να είναι από τη μητέρα του, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι… τάλε κουάλε ο μπαμπάς του, έχοντας μια διαφορετική, εναλλακτική εμφάνιση.

Advertisements

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANKAR👊😈 (@andre.kvl)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANKAR👊😈 (@andre.kvl)


Ο Ανδρέας Καρβέλας απασχόλησε πολύ το Internet, όταν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στην πλατφόρμα του YouTube έγινε viral. Στο εν λόγω βίντεο, ο 14χρονος τραγουδούσε ένα τραγούδι σε δικούς του στίχους οι οποίοι ομολογουμένως, είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση.

Ο Ανδρέας Καρβέλας, ή Ak (ANKAR), λοιπόν, φαίνεται πως «άνοιξε τα φτερά του» στο χώρο της μουσικής και μένει να φανεί πόσο μακριά μπορεί να φτάσει. Φαίνεται, πάντως, να έχει ήδη το γονίδιο από τον πατέρα του, αν κρίνουμε από τις έως τώρα μουσικές του επιδείξεις.

Advertisements

 

Advertisements