Συγκλονίζει η θλιβερή ιστορία της οικογένειας Χες που είδε ένα ένα τα μέλη της να ξεκληρίζονται, με αποκορύφωμα τον τραγικό θάνατο της ηθοποιού, Αν Χες.

Advertisements

 

Η βαθιά θρησκευόμενη Νάνσι Χες, ψυχολόγος, συγγραφέας και ακτιβίστρια έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε της παιδιά (η μόνη που ζει είναι η κόρη της Αμπιγκέιλ) και τον σύζυγό της ο οποίος πέθανε από aids.

Η οικογένεια της Αν Χες έχει ταλαιπωρηθεί από τραγωδίες, αρχής γενομένης από τον θάνατο της αδελφής της Σίνθια σε βρεφική ηλικία λόγω καρδιακής πάθησης, τον κρυφά ομοφυλόφιλο πατέρα Νόναλντ που πέθανε από aids το 1983, και αργότερα την ίδια χρονιά και τον αδελφό της Νέιθαν που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο New Jersey στα 18 του χρόνια.

Advertisements

Το 2006, η μεγαλύτερη αδελφή της Αν, η Σούζαν, πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο σε ηλικία 48 ετών.

Η προβληματική σχέση της ηθοποιού με την οικογένειά της έγινε για πρώτη φορά γνωστή στο κοινό μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της «Call Me Crazy» το 2001, με την Αν Χες να αποξενώνεται από τη μητέρα της η οποία δεν μπορούσε να δεχτεί την ομοφυλοφιλική σχέση της κόρης της με την Έλεν ντε Τζενέρις.

Advertisements

 

Advertisements