Όλα όσα εξομολογήθηκε για πρώτη φορά.

Advertisements

Η άγνωστη ζωή της Ξένιας Καλογεροπούλου αποκαλύπτεται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της «Γράμμα στον Κωστή», μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από τις εκδόσεις Πατάκη.

Η εφημερίδα Espresso δημοσιεύει αποσπάσματα από το συγγραφικό εγχείρημα της ηθοποιού τα οποία πραγματικά συγκλονίζουν. Ειδικά η αφήγηση για το παιδί που έχασε…

xeniafoto

 

Advertisements

«Ακούμπησε (ο γιατρός) το χέρι του στην κοιλιά μου και αναστέναξε: “Αντί να μεγαλώσει, έχει μικρύνει” είπε. “Είναι νεκρό. Δεν έχεις πια λόγο να μένεις στο κρεβάτι. Σήκω και πήγαινε κάπου να διασκεδάσεις”», θυμάται η ηθοποιός, δίνοντας μάλιστα στη συνέχεια σοκαριστικές λεπτομέρειες. «Ένα βράδυ που ήμουν πάλι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και μου έκανε παρέα η φίλη μου, η Μαρίνα (Καραγάτση), με έπιασε μια έντονη ναυτία. Καταλάβαινα ότι κάτι έπρεπε να βγει από μέσα μου. Όταν βγήκε αυτό το κάτι, το έβαλα σε ένα τάπερ για να το δείξω στον γιατρό, το φύλαξα στο ψυγείο και σούρθηκα ως το κρεβάτι μου εξαντλημένη. Την άλλη μέρα ρώτησα τον γιατρό αν ήθελε να του πάω το τάπερ, μήπως βγάλει κανένα συμπέρασμα. Μου είπε ότι δεν χρειαζόταν».

faysbook.gr

Advertisements