Εξομολογήθηκε ότι την έχουν απατήσει.

Advertisements

Καλεσμένη της εκπομπής OK@Night που παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς στο MAD TV βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός και φετινή “αρχηγός” του green room του φετινού κύκλου του Dancing with the Stars παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον παρουσιαστή, απαντώντας στις ερωτήσεις του με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από την συνέντευξή της, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης Γεωργαντάς κατά την διάρκεια της συζήτησης ρώτησε την Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Έχεις κάνει botox ή πλαστική;” Εκείνη τότε απάντησε χαρακτηριστικά:” Έχω κάνει πλαστική αλλά δεν χρειάζεται να σου πω πού. Χρειάστηκε να κάνω μετά από τις εγκυμοσύνες μου.”

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αν και δεν εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή το μέρος του σώματός της στο οποίο έκανε την πλαστική επέμβαση, αρκέστηκε να πει ότι αυτό έγινε αφότου γέννησε τα παιδιά της.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να ρωτήσει την Ντόρεττα αν έχει υπάρξει ποτέ θύτης ή θύμα απιστίας. Εκείνη απάντησε ότι αν και την έχουν απατήσει πολλές φορές εκεί δεν έχει απιστήσει ποτέ.

fthis.gr

Advertisements