Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο καλός; Ναι κάθε άντρας προσπαθεί να γίνει καλός προκειμένου να κερδίσει την καρδιά αλλά και το μυαλό των γυναικών. Υπάρχει λοιπόν μια κατάρα, αυτή του καλού αγοριού όπου είναι τόσο καλός, τόσο γλυκός τόσο προστατευτικός όπου στο τέλος καταντάει ΤΟΣΟ κουραστικός. 

Οι άνδρες σε όλο τον κόσμο αν ρωτήσεις λένε πως οι γυναίκες θέλουν κάποιον να τις αγαπάει, να τις φροντίζει, να τις υποστηρίζει, να είναι πιστός και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Όταν όμως ένας άντρας έχει όλα αυτά για μια γυναίκα, τελικά είναι αυτό που ψάχνει εκείνη;

Στο αρχικό στάδιο μιας σχέσης, υπάρχουν άνδρες που προσπαθούν πραγματικά σκληρά προκειμένου να κάνουν τις γυναίκες ευτυχισμένες. Στη πραγματικότητα, δεν είναι κάτι που θέλουν απλώς προσπαθούν να εκπληρώσουν τις επιθυμίες της και τελικά καταφέρνουν να εισέρχονται σε ένα βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης.

Βέβαια από την άλλη κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται το πιο σημαντικό κομμάτι ενός άντρα όμως στη πραγματικότητα δεν είναι αυτό που θέλει. Γιατί, όταν συμβεί αυτό τότε στη πραγματικότητα θα αρχίσει να χάνει την έλξη για αυτόν και θα ξεκινήσει μια αρκετά δύσκολη περίοδος για το ζευγάρι.

Στη συνέχεια θα αρχίσει να δυσανασχετεί για το ότι όλη του η ζωή περιστρέφεται γύρω από εκείνη και θα χάσει τον σεβασμό που έχει σε αυτόν τον άνθρωπο ακριβώς γιατί συνεχίζει να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις δικές της ιδιοτροπίες. Με την πάροδο του χρόνου η έλξη όπου κάποτε υπήρχε έχει αρχίσει να διαλύεται σιγά σιγά.

Σε αυτό το σημείο η κατάρα του καλού αγοριού έχει κάνει το θαύμα της. Σκεφτείτε πίσω στην αρχή της σχέσης, όταν εσείς οι δύο μοιράζεστε μια ιδιαίτερη σπίθα μεταξύ σας.Παρόλο που είστε μαζί έχετε πιθανότατα τη δική σας ζωή ξεχωριστά, τους στόχους, τα ενδιαφέροντα και τα πάθη. Και αυτό δεν πρέπει να αλλάξει.

Ωστόσο, εάν ένας άνθρωπος παραδίδει τη ζωή του και αφιερώνει όλο το χρόνο και την ενέργειά του σε μια γυναίκα, τότε χάνει επαφή με το ποιος είναι και τι κάνει πραγματικά. Στην ουσία, αυτός είναι συνεχώς προσπαθεί να κερδίσει την αγάπη, την έγκριση και επικύρωση της σχέσης τους.

Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να είναι ευχαριστημένη με έναν άντρα που την καθιστά το κέντρο του σύμπαντος. Σε μερικές γυναίκες μπορεί να αρέσει η σκέψη του αυτή, αλλά όταν συμβαίνει πραγματικά θα βαρεθεί και να φύγει. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή καταλήγει να σκοτώνει το συναίσθημα της έλξης που είναι η πηγή όλης της χημείας.

agapimono.gr