Μην χασετε

Η ιστορία του Στέλιου: Έκανα παιδί με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και εκείνη το φόρτωσε σε άλλον. Τί να κάνω; Δεν αντέχω άλλο.

Advertisements

Αποφάσισα να μιλήσω σε εσάς, μετά από δύο χρόνια περιπέτειας γιατί σκοπεύω να κινηθώ νομικά αλλά θέλω πρώτα να πάρω γνώμες.

 

Με την πρώην σύντροφό μου γνωριστήκαμε στη δουλειά της. Γνωστή παρουσιάστρια εκείνη, εγώ με δικό μου μαγαζί ακριβώς δίπλα απ’ το κανάλι που εργαζόταν. Από παλιά τη θαύμαζα, μου άρεσε σαν γυναίκα και δεν πίστευα ποτέ ότι ένα τόσο ωραίο πλάσμα θα γυρνούσε να με κοιτάξει. Ενέδωσε στο φλερτ μου μετά από μήνες και βγήκαμε για φαγητό. Από εκείνο το βράδυ ήμασταν μαζί και πετούσα από τη χαρά μου. Να σας πω ότι ποτέ δεν κοίταξα αν ήταν δημοφιλής ή πλούσια, μου ήταν αδιάφορα, δεν με τράβηξαν αυτά. Εγώ αγάπησα εκείνη σαν άνθρωπο, σαν προσωπικότητα.

Περάσαμε έναν μαγικό αλλά και ιδιαίτερο χρόνο μαζί. Μαγικό γιατί υπήρχε πολύς έρωτας, ιδιαίτερος διότι δεν βγαίναμε σχεδόν ποτέ μαζί, παρά μόνο σε πολύ ερημικά μέρη. Ακόμα και αν ερχόταν σπίτι μου, έπαιρνε τηλέφωνο να της ανοιξω για να μην δουν σε ποιο κουδούνι χτυπάει και όταν πήγαινα εγώ σπίτι της (πιο σπάνια) έπρεπε να μπαίνω με γυαλιά και κουκούλα, χειμώνα καλοκαίρι, βράδυ ή μεσημέρι.

Προφασιζόταν ότι δεν ήθελε να δώσει τροφή στους δημοσιογράφους ότι ήθελε να προστατέψει τη σχέση μας, ότι έχει δει ζευγάρια να χωρίζουν εξαιτίας της δημοσιότητας και το σεβάστηκα. Ακόμα και διακοπές που πήγαμε, κλείσαμε στο ίδιο ξενοδοχειο αλλά δύο διαφορετικά δίκλινα και πρώτα πήγα εγώ και μετά από 2 μέρες ήρθε εκείνη όπως και ξεχωριστά φύγαμε για να μην κινήσουμε υποψίες. Τα βράδια βρισκόμασταν κρυφά ο ένας στο δωμάτιο του άλλου και τη μέρα κάναμε μπάνιο σε διπλανές ομπρέλλες και μεσημεριναό τρώγαμε στο δωμάτιο. Πέρασα σχεδόν όλες τις διακοπές σε ένα δωμάτιο αλλά την αγαπούσα πολύ και το δεχόμουν.

Advertisements

Μετά τις διακοπές μου ανακοινώνει ότι είναι έγκυος. Στα σύννεφα εγώ που ήθελα έτσι κι αλλιώς να της κάνω πρόταση γάμου και γιατί πίστευα ότι επιτέλους θα αποκαλύψουμετη σχέση μας και θα είμαστε πιο άνετοι. Τόσο αφελής.

Μόλις δύο μέρες μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος και αφού έχουμε πάει να δούμε το μωρό στον υπέρηχο, λέει όχι στην πρόταση γάμου που της κάνω και μου λέει ότι θα ρίξει το παιδί και ότι πρέπει να χωρίσουμε για να κοιτάξει την καριέρα της. Στα πατώματα εγώ, όλη μέρα να προσπαθω να την πείσω ότι κάνει το λάθος της ζωής της, ότι τέτοιο έρωτα δεν θα ξαναβρει, τίποτα εκείνη. Με μπλόκαρε από παντού, δεν απαντούσε σε τηλέφωνα, δεν μου άνοιγε, τίποτα. Να κλαίω να με βλέπουν οι φίλοι μου λιώμα από το ποτό, να έχω δυο βδομάδες να ανοιξω το μαγαζί μου, να πεθαίνω κάθε μέρα και πιο αργά χωρίς εκείνη, να μην μπορώ να καταλάβω τί έχω κάνει λάθος, να την βλέπω στην τηλεόραση να γελάει και να λιώνω.

Με ψυχολόγο κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου, το μαγαζί δεν το άνοιγα εγώ, έστελνα υπάλληλο. Μέχρι που σκάει δεύτερη βόμβα: Έγκυος η τάδε από τον τάδε. Μένω άναυδος εγώ. Είχα μείνει στο ότι θα έριχνε το παιδί και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Πώς ξαφνικά βρέθηκε με παιδί μέσα σε 3 μήνες και μαζί με άλλον; Να τους βλέπω να γελάνε ευτυχισμένοι στα εξώφυλλα, εκείνη με την κοιλιά εκεί στο δικό μου παιδί και να πεθαίνω. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΙΚΟ ΜΟΥ!

Έψαξα, παρακολούθησα, ξέπεσα, πλήρωσα και έμαθα. Όλα συμφωνημένα με τον τάχα “σύζυγο” που ήξερε ότι το παιδί είναι αλλουνού και καθόταν. Γιατί ολα αυτά; Γιατί δεν άντεχε να πει εκει έξω ότι έκανε παιδί με έναν καντινιέρη. Τί θα έλεγε ο κόσμος; Πιο ωραίο για την εικόνα της θα ήταν να πει ότι και ο πατέρας ακόμα ήταν επώνυμος. Σαν την τσάντα και τις γόβες της.

Τελικά; Δύο χρόνια μετά, βλέπω το παιδάκι μου στα περιοδικά και λιώνω. Εννοείται είναι ίδιο εγώ. Εκείνη εξαφανισμένη. Προσπάθησαν να της μιλήσουν και η αδερφή μου και η μητέρα μου αλλά φώναζε και τις έδιωξε λέγοντας ότι είναι τρελλές και δεν ξέρουν τί λένε.

Όλοι μου λένε να πάω νομικά αλλά την αγαπώ ακόμα τόσο πολύ, που δεν θέλω να της χαλάσω την καριέρα.

Advertisements

Τί να κάνω; Δεν αντέχω άλλο.

Στέλιος

Από singleparent.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα