“Είναι τραγουδίστρια… Λέμε τώρα!”, συμπλήρωσε.

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε στην ελληνική τηλεόραση. Οι δύο… “μονομάχοι” είναι η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελισάβετ Σπανού. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου, όταν στην εκπομπή “Δέστε τους”, προβλήθηκε βίντεο με ατάκες των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής του Mega. Εκεί, φαινόταν η Ελισάβετ Σπανού να κάνει αρνητικά σχόλια για την εκπομπή αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης του Γρηγόρη Αρναούτογλου όσο ήταν στο δυναμικό του Mega.

“Η Σπανού κατ’ αρχήν είναι τραγουδίστρια. Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει ιδέα, ούτε τηλεόραση έχει κάνει, ούτε είναι δημοσιογράφος, ούτε ξέρει τα νούμερα. Δεν έχει ιδέα. Της είπε κάποιος από το ακουστικό ή από πριν, τι θα πει. Ήτανε πάρα πολύ λάθος. Δεν μου άρεσε”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Στη συνέχεια, η παρέα των “Δέστε τους” σχολίασε την στάση των παρουσιαστών του “Πρωινό Mou”, με την οποία φάνηκε να μην συμφωνούν.

“Η Ελισάβετ Σπανού είπε ότι δεν έκανε νούμερα ο Γρηγόρης, δεν χρειάζεται να κάνει κατάθλιψη, δεν ισχύει κιόλας. Είναι καλό να μαζευτεί λίγο η Ελισάβετ”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

  Survivor - Μαριαλένα για Ανθή: «Μήπως επειδή ο μπαμπάς της είναι βουλευτής, την ψήφισε όλη η βουλή;»

“Δεν ασχολούμαστε με την Ελισάβετ Σπανού γιατί είναι άκυρα, άτοπα αυτά που λέει”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου. “Να πει κάτι για τραγουδιστή, να πεις ΟΚ, γιατί είναι τραγουδίστρια. Λέμε τώρα”, συμπλήρωσε.

fthis.gr