Θυμάσαι να έχεις δει ποτέ την Celine Dion να κάνει πλάκα, να δείχνει την εικόνα μιας εύθυμης γυναίκας στην τηλεόραση; Εμείς όσο κι αν το προσπαθήσαμε δεν βρήκαμε τέτοια εικόνα της. Κι αυτό είναι κάτι που ισχύει για πολλά χρόνια. Πολλώ δε μετά τον θάνατο του συζύγου της. Από τότε έχουν περάσει μερικοί μήνες και ευτυχώς η Celine έχει ξεπεράσει την κατάσταση της θλίψης και η εμφάνιση της στο σόου του Jimmy Fallon ήταν μια πραγματικά πολύ σπάνια στιγμή, αφού αυτό το κάλυμμα του σοβαρού που έχει η Celine για όσα χρόνια την γνωρίζουμε, έφυγε και είδαμε μια πολύ fun πλευρά της.

Advertisements
Ο Fallon της είχε το γνωστό του παιχνίδι το Wheel of Impressions για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της φωνής της, αλλά και την άλλη της πλευρά. Πρώτη μίμηση ήταν η καλή της φίλη η Cher και την πέτυχε άψογα. Μετά έκανε τον Michael Jackson και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο ήταν όταν έπρεπε να κάνει τη Rihanna, με την Celine να σηκώνεται όρθια και να κουνιέται με πολύ σέξι τρόπο. Ακόμα μια κίνηση που δεν είχαμε συνηθίσει από εκείνη. Για φινάλε ήρθε η μίμηση στη Sia, όπου η Σελίν ήταν σχετικά κοντά αλλά ήταν και κάπως περίεργη η προσπάθεια της. Το σχόλιο στο youtube που αναρωτιέται αν είχε πιει αρκετά είναι μάλλον εύστοχο.

toratora.gr

Advertisements