Για ακόμη μια φορά η Καίτη Γαρμπή δεν μάσησε τα λόγια της και κατακεραύνωσε τους τράπερς για το απαράδεκτο επεισόδιο που έλαβε χώρα στην τελετή απονομής των βραβειων MAD VMA 2022.

Advertisements

 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία δεν φοβάται ποτέ να πει τη γνώμη της, αφού έκανε λόγο για «θρίλερ» που έζησαν οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο του Φαλήρου έθεσε ένα απόλυτα καίριο ερώτημα: γιατί να βραβεύονται εξαρχής καλλιτέχνες και τραγούδια που προάγουν τη βια και τον σεξισμό.

Στην ανάρτηση που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram έγραψε:

«Θρίλερ ζήσαμε χθες βράδυ. Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεό τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, ποpνεία , σeξισμό, οπλοκατοχή.

Γιατί βραβεύονται, γιατί καλούνται καν σε αυτή τη γιορτή της μουσικής; Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους».

Advertisements
Advertisements