Μια νέα εποχή ξεκινάει και μαζί της έφτασε η στιγμή για ανανέωση! Τι καλύτερο λοιπόν από το να μάθετε ποιες είναι οι 7 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017 που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Υπέροχα χρώματα, ζεστά, όπως και ο καιρός της Άνοιξης που θα σας κάνουν να αποκτήσετε μια πιο ανοιξιάτικη διάθεση.

Συνήθως καθώς πλησιάζει η Άνοιξη οι γυναίκες αποφασίζουν να χαρίσουν στα μαλλιά τους μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση, σε αντίθεση με το χειμώνα που τα σκούρα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Επομένως, οι αποχρώσεις του ξανθού και του χάλκινου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και πιο σκούρα χρώματα που θα κάνουν πάταγο αυτή την εποχή. Πάρτε για παράδειγμα το σοκολατί. Πρόκειται για ένα φαινομενικά σκούρο χρώμα, που όμως αποπνέει ζεστασιά και γλυκύτητα.

Advertisements

Τέλος, κατά την περίοδο της Άνοιξης ξεκινάνε να εμφανίζονται και οι ανταύγειες, οι οποίες χαρίζουν ένα πιο φυσικό φως στα μαλλιά σας. Δοκιμάστε τις!

Δείτε τη λίστα με τις 7 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017

1. Mocha

Ένα από τα χρώματα στα μαλλιά που έχει αγαπηθεί πολύ το 2017 είναι η Μόκα. Πρόκειται για μια απόχρωση που αποτελείται από σοκολατί βάση και διαθέτει εξαιρετικά λεπτές χρυσές ανταύγειες.

Advertisements