Κοιτάτε γύρω σας και βλέποντας γυναίκες με ωραίο σώμα τις θεωρείτε τυχερές από τη… φύση που έχουν έναν μεταβολισμό που λειτουργεί. Κι όμως ακόμη κι αν σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να συμβαίνει αυτό, το μυστικό κρύβεται αλλού. Στις καθημερινές συνήθειες αυτών των γυναικών που προσέχουν το σώμα τους να είναι ωραίο αλλά ταυτόχρονα να είναι και υγιείς. Για να δούμε λοιπόν ποιες είναι οι βασικές 7 καθημερινές υγιεινές συνήθειες που μπορούμε κι εμείς, από σήμερα κιόλας να εφαρμόσουμε!

Advertisements

1. Δεν φοβούνται να φάνε καλά, πολλές φορές την ημέρα

Πρωινό, σνακ, μεσημεριανό, δεύτερο σνακ, δείπνο κι ένα ακόμη σνακ αν νιώθουν πως ακόμη… πεινάνε. Τα πολλά μικρά γεύματα βοηθούν και τον μεταβολισμό να κάνει καύσεις και τον οργανισμό να νιώθει πληρότητα. Μάλιστα το πρόγευμα είναι ιδιαιτέρως πλούσιο (και δεν εννοούμε πλούσιο σε κρουασάν και βούτυρα) σε φυτικές ίνες, υδατάνθρακες και φρούτα. Όσο για το βραδινό; Προτιμήστε πρωτεϊνες και δείτε το σώμα σας ν΄αλλάζει!

2. Κοιμούνται καλά

Οι γυναίκες με ωραίο σώμα ξέρουν πως όταν τους λείπει ύπνος πέφτουν με τα μούτρα σε… παχυντικές  διατροφικές επιλογές, (πείτε το μπισκότα, τσιπς, σοκολάτες) οπότε για να μην το ρισκάρουν κοιμούνται νωρίς, κοιμούνται καλά  και γεμίζουν τις μπαταρίες τους ώστε την επόμενη μέρα ν΄αντιμετωπίσουν με δύναμη την καθημερινότητά τους.

3. Αποφεύγουν να… πίνουν τις θερμίδες τους

Προτιμούν να φάνε ένα καλό γεύμα από το να πιουν τις θερμίδες ενός γεύματος. Τι πίνουν; Πράσινο τσάι (τέλειο και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας), νερό με λεμόνι, φυσικούς χυμούς και νερό καρύδας.

Advertisements
Advertisements