Η χαλαρή πλεξούδα πρέπει να είναι το top χτένισμα του καλοκαιριού. Και θα σου πω γιατί: σε βοηθάει όταν έχει ζέστη και νιώθεις ότι θα σκάσεις με τα μακριά μαλλιά, είναι εύκολη, και δίνει στυλ στην εμφάνισή σου. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι άλλους λόγους για να κάνεις τα μαλλιά σου μία χαλαρή πλεξούδα (ή πλεξίδα, όπως θες πες την, αρκεί να την δοκιμάσεις!)

Θα δεις που αν ακολουθήσεις πιστά τις παρακάτω οδηγίες, η messy πλεξούδα θα γίνει το αγαπημένο σου καλοκαιρινό χτένισμα που θα το κάνεις σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Δες λοιπόν παρακάτω τι χρειάζεσαι για να καταφέρεις αυτό το πανεύκολο hairstyle:

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

#1 Προϊόντα για όγκο στα μαλλιά

Αν τα μαλλιά σου είναι μακριά αλλά λίγο θαμπά και νιώθεις ότι ”πέφτουν” ειδικά το καλοκαίρι λόγω της υγρασίας, τότε μπορείς να χρησιμοποιείς περισσότερα προϊόντα για όγκο, όπως μάσκες που θα δυναμώσουν την τρίχα και να αποφύγεις τα λαδάκια, όσο μπορείς.

#2 Μπουκλιέρα

Αν τα φυσικά σου μαλλιά είναι φυσικά ίσια, τότε για να καταφέρεις την τέλεια χαλαρή πλεξούδα θα χρειαστείς να κάνεις μερικές ανάλαφρες μπούκλες τα μαλλιά σου και να τα ψεκάσεις με λίγο λακ αν θέλεις για να δώσει περισσότερο όγκο και διάρκεια. Μετά μην ξεχάσεις να τα χτενίσεις για να είναι όσο πιο φυσικά και ”messy” γίνεται.

#3 Τρέσες για τα μαλλιά

Κοίτα, δεν μπορούμε και ίσως δεν θέλουμε να έχουμε όλες μακριά μεταξένια μαλλιά. Αλλά αν θέλεις να κάνεις και εσύ μία χαλαρή καλοκαιρινή πλεξούδα, μπορείς να προσθέσεις τρέσες στα μαλλιά και δεν σε εμποδίζει τίποτα από το τέλειο messy braid.

#4 Άφησε μερικές τούφες μαλλιών μπροστά

Μάζεψε λοιπόν τα μαλλιά σου στο πλάι και ξεκίνα να κάνεις μία πλεξούδα, ακόμα και η πιο απλή που ξέρουμε όλες μας, είναι μία χαρά! Στο τέλος, ”άνοιξέ” την με τα δάχτυλα για να φαίνεται περισσότερο ατιμέλητη και να δώσει αυτό το boho και καλοκαιρινό στυλ που αρμόζει. Άφησε μερικές τούφες μπροστά, που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτό το χτένισμα.

Αν δεν τα πας καλά με τις οδηγίες και είσαι περισσότερο οπτικός τύπος, δες το παρακάτω βίντεο για να μάθεις και εσύ να κάνεις την πιο εύκολη πλεξούδα για το καλοκαίρι!

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Πηγή