Η Jennifer Aniston αναφέρει στο Architectural Digest ότι όταν πρόκειται για την εσωτερική διακόσμηση: «Το σέξι είναι σημαντικό, αλλά η άνεση είναι απαραίτητη!».

Advertisements

Το σύγχρονο αρχοντικό της στο LA είναι πραγματικά υπέροχο. Η 48χρονη ηθοποιός μιλά για τις αισθητικές της προτιμήσεις και δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφίες από το σπίτι της, που μοιράζεται με τον Justin Theroux στο τεύχος του Μαρτίου.

«Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήθελα να είμαι σχεδιάστρια. Λατρεύω όλη τη διαδικασία της διακόσμησης», λέει η Jennifer στο περιοδικό και συνεχίζει, «Υπάρχει κάτι στην επιλογή υφασμάτων των διακοσμητικών που τροφοδοτούν την ψυχή μου». Το σπίτι στο οποίο ζει τώρα ολοκληρώθηκε από τον αρχιτέκτονα Α. Quincy Jones το 1965 και η Jennifer αγόρασε το ακίνητο το 2011. Αν και το σπίτι ήταν πολύ «δραματικό» για το γούστο της – η μπροστινή πόρτα ήταν ζωγραφισμένη κόκκινη, για παράδειγμα – η Jennifer είπε ότι αμέσως «αισθάνθηκε μια σύνδεση!».

«Δεν έχει σημασία πόσο όμορφο ή λαμπερό είναι κάτι, πρέπει να είναι ζεστό και φιλόξενο», λέει η διάσημη ηθοποιός για τη διακόσμηση που επέλεξε να έχει το δικό της σπιτικό!

Όπως αναφέρει στη συνέντευξη που έδωσε με τον Justin ταιριάζουν τόσο πολύ που δεν δυσκολεύτηκαν να φτιάξουν το σπίτι τους. Έχουν κοινά ενδιαφέροντα και όταν ήρθε η στιγμή να συζητήσουν την επιλογή των χρωμάτων, των επίπλων, των υφασμάτων και όλων των υπολοίπων, ένωσαν τις ιδέες τους και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Advertisements

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, υπάρχουν αρκετές γωνιές «ζεστές» που θυμίζουν απλό καθημερινό σπίτι!

Πηγή

Advertisements