Φαίη και Άκης Πετρετζίκης είχαν να συναντηθούν μπροστά από τις κάμερες τουλάχιστον 4 χρόνια. Αυτό όμως σταμάτησε να ισχύει για τους δύο πρώην συνεργάτες το πρωί της Τρίτης.

Ο Άκης Πετρετζίκης, ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων και για την περίοδο που έφυγε να κυνηγήσει τα όνειρα του στην Αγγλία.

«Στο εξωτερικό πήγε κατευθείαν για δουλειά. Ήταν σουρεάλ η όλη φάση. Νόμιζα το να πας Αγγλία ήταν σαν να πηγαίνεις Αθήνα-Λάρισα. Έκλεισα το πιο φτηνό εισιτήριο για το Λούτον. Ούτε οι ίδιοι οι Άγγλοι δεν ξέρουν πώς να πάνε από το Λούτον στο Λονδίνο», είπε χαρακτηριστικά ο σεφ!

Και συνέχισε λέγοντας: «Με φιλοξένησαν κάτι κοπέλες που γνώρισα στο αεροπλάνο. Με είδαν τα κορίτσια και γελούσαν. Λέω θα πάω στο κέντρο, θα βρω ένα ξενοδοχείο να μείνω. Τα ξενοδοχεία στο Λονδίνο μπορεί να κάνουν και 300 λίρες τη βραδιά, είχα μαζί μου 2.500 ευρώ, οπότε είχα 5 ημέρες ζωή! Έμεινα στα κορίτσια 2 εβδομάδες, ο Θεός να τις έχει καλά. Με λυπήθηκαν! Έφευγα από το πρωί και έψαχνα δουλειά, έδινα βιογραφικά»!

Η πρώτη δουλειά του ήταν στο Μπράιτον: «Έπαιρνα λεωφορεία, τρένα δεν είχα κανέναν γνωστό. Ήξερα πολύ λίγα πράγματα από Αγγλικά»!

Δείτε το παρακάτω βίντεο: 

faysbook.gr