Η Cynthia Nixon, είναι πλέον υποψήφια Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, της πόλης την οποία ύμνησε μέσα από το ρόλο της στη σειρά και τις δυο ταινίες Sex and the City.

H ηθοποιός έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον πρώτο της σύζυγο, Danny Mozes, τον 22χρονο Samuel -τον οποίο φωνάζουν Seth- και τον 15χρονο Charles.

Η Cynthia Nixon, ανέβασε μια φωτογραφία του Seth από την αποφοίτησή του από το Κολέγιο του Chicago και αποκάλυψε ότι είναι transgender. Ο Seth γεννήθηκε κορίτσι και είχε το όνομα Samantha, μέχρι που αποφάσισε ότι θέλει να αλλάξει το φύλο του.

Το coming out αυτό έγινε με αφορμή την Trans Day of Action, μια ημέρα αφιερωμένη στα δικαιώματα των trans ατόμων η οποία γιορταζεται στην Αμερική στις 22 Ιουνίου.

Στη λεζάντα η Nixon έγραψε: «Είμαι τόσο περήφανη για το γιο μου Samuel Joseph Mozes (τον φωνάζουμε Seph), που αποφοίτησε από το κολλέγιο αυτόν τον μήνα. Τον χαιρετώ όπως και όλους όσους σηματοδοτούν τη σημερινή ημέρα Trans Day of Action».


Η Cynthia Nixon έχει ένα ακόμη γιο, τον 7χρονο Max τον οποίο απέκτησε από το γάμο της με τη δεύτερη σύζυγό της Christina Marinoni.

πηγη