Η σύζυγος του θύματος σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια τους!

Η γυναίκα του θύματος είχε προσλάβει την οικιακή βοηθό για να τη βοηθήσει με το παιδί της, το οποίο έχει αυτισμό αλλά και την ίδια που παλεύει με τον καρκίνο. Όπως φάνηκε όμως στη συνέχεια, η οικιακή βοηθός δε νοιαζόταν για την οικογένεια αλλά για την περιουσία της που είχε βάλει στο μάτι. Έτσι, ενημέρωσε τον σύζυγό της, ο οποίος προσέλαβε δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής για να ολοκληρώσουν το σχέδιο.

Τη μοιραία ημέρα, καθώς οι δράστες ετοιμάζονταν να μπουν στο σπίτι, είδαν τον σύζυγο να επιστρέφει καθώς είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο. Οι συνεργοί της γυναίκας ξαφνιάστηκαν, τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ και τον έκρυψαν στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Η σύζυγος έκανε μπάνιο χωρίς να έχει ιδέα για το τι θα ακολουθούσε. Οι συνεργοί μπήκαν στο σπίτι, την έβγαλαν βίαια από το μπάνιο και την έριξαν στο κρεβάτι με σκοπό να τη βιάσουν. Η ίδια αντιστάθηκε, ενώ τους παρακαλούσε να μην τη σκοτώσουν. Γλίτωσε, μαθαίνοντας αργότερα ότι ο σύζυγός της ήταν ήδη νεκρός.

  Εξαφάνιση 19χρονης: «Αυτό μας παραξενεύει όλους - Κάτι έγινε που τη σόκαρε» δηλώνει φίλη της

Οι δράστες έφυγαν από το σπίτι χωρίς να αφήσουν το παραμικρό στοιχείο. Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου έδωσε τη λύση στο μυστήριο και έτσι μετά από λίγους μήνες, η οικιακή βοηθός και δύο εκ των συνεργών της οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη. Ο τρίτος δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό, η σύζυγος του θύματος περιέγραψε όσα έζησε στα χέρια των δολοφόνων.

«Ξαφνικά εκεί που έπλενα τα δόντια μου, ένιωσα ένα χέρι να με σφίγγει και μες το αυτί μου μια φωνή να μου λέει “σήμερα είναι η τελευταία μέρα που αναπνέεις. Δεν πρόκειται να βγεις ζωντανή από δω μέσα. Ήρθαμε για να σου πάρουμε την ψυχή”» είπε η γυναίκα.

Όπως υποστήριξε η γυναίκα, προσπάθησαν να τη βιάσουν και να την πνίξουν. Τους παρακάλεσε να την αφήσουν καθώς είναι καρκινοπαθής. «Τους είπα να πάνε στην κρεβατοκάμαρα και να πάρουν ό,τι είχα, αλλά να μη με σκοτώσουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

  Ιερέας αρνήθηκε να κοινωνήσει 8χρονη δεν είχε βαπτιστεί στο συγκεκριμένο ναό

 

Πηγη