Ένα από τα πολλά classics στη μόδα που φέτος θα αναδειχθεί στο street style είναι το ζιβάγκο. Πρόσφατα είχαμε μιλήσει γι’ αυτό και μάλιστα γιατί πρέπει να έχεις ένα μαύρο στην ντουλάπα σου. Ο λόγος για το ζιβάγκο, το οποίο αυτό το χειμώνα θα φορεθεί πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζεις. Είναι εκείνο το κομμάτι που πάντα θεωρούσες μία κλασσική επιλογή, η οποία όμως αυτή τη σεζόν θα σου λύσει τα χέρια, αφού θα ταιριάξει άψογα με τα περισσότερα από τα outfits που επιλέγεις στην καθημερινότητά σου.

 

Σε μία προσπάθεια επαναφοράς των παλαιότερων τάσεων από περασμένες δεκαετίες και με την απελευθέρωση των άτυπων κανόνων της μόδας που ίσως σε σταματούσαν μέχρι σήμερα στο να συνδυάσεις πράγματα, το ζιβάγκο έχει έρθει να παίξει βασικό ρόλο και να εισχωρήσει ακόμα και στα πιο stylish και trendy looks. Μπορείς να το φορέσεις με το κοστούμι σου, με ένα blazer και το τζιν παντελόνι σου, μέσα από το πουκάμισό σου ή ακόμα κι από το φόρεμά σου.

Σαφώς, οι επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου είναι πολλές, καθώς και τα χρώματα που θα βρεις σε ένα ζιβάγκο. Σίγουρα ένα μαύρο, λευκό ή μπεζ έχουν περισσότερες πιθανότητες να ταιριάξουν σε πολλά από τα outfits σου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσεις τα υπόλοιπα χρώματα. Σκέψου μόνο ότι ένα χρωματισό ζιβάγκο μπορεί να είναι το κομμάτι που θα δώσει χρώμα σε ένα σου outfit, ενώ πολύ εύκολα θα σου χρησιμεύσει για να δημιουργήσεις ένα χαρούμενο color blocking.

 

L&L tip: Με το ζιβάγκο σου μπορείς να φορέσεις και να αναδείξεις τα statement σκουλαρίκια σου. Το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο εντυπωσιακό και το look σου πιο classy.

 

 

 

Πηγή