Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Γωγώ Ατζολετάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ τόνισε πως από το 1996 και μετά δεν της έγινε καμία πρόταση για τηλεόραση.

Advertisements

 

«Εγώ δεν είχα βιώσει ποτέ παρενόχληση στο θέατρο γιατί είχα την τύχη να βγω ως πρωταγωνίστρια, με ήθελαν και με ζητούσαν. Για να είμαι ειλικρινής, για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχα ακούσει τίποτα, μόνο κάποιες “ελαφρές” φήμες που κυκλοφορούσαν. Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα πάντα σαν παιδί, γελούσε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Γωγώ Ατζολετάκη.

Η Γωγώ Ατζολετάκη είπε στη συνέχεια: «Μέσα μου, ίσως και από διαίσθηση, πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά την αλήθεια την ξέρει εκείνος και τα θύματα που έκαναν τις καταγγελίες. Θεωρώ ότι δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους τα κορίτσια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

«Όταν πήγα στα καλλιστεία ο πατέρας μου δεν το ήξερε, το έμαθε από τις εφημερίδες όταν είδε τη φωτογραφία μου. Μια ωραία γυναίκα στο θέατρο και στη τηλεόραση αντιμετωπίζεται ως γλάστρα. Δεν έχω προτάσεις για τηλεόραση. Η τελευταία μου δουλειά ήταν το 1996, από τότε δεν είχα καμία πρόταση», είπε επίσης η Γωγώ Ατζολετάκη.

 

zappit.gr

Advertisements

 

Advertisements