Η Αλεξία Αποστολάτου που συμμετείχε στο GNTM 2 μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για την εμπειρία της στο ριάλιτι.

Η 17χρονη εξέφρασε την πικρία της, για το γεγονός, ότι απορρίφθηκε από την κριτική επιτροπή στη φάση του Bootcamp. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αδικία που επικρατούσε στο παιχνίδι, αφού τόνισε, ότι οι κριτές είχαν αποφασίσει ήδη ποιες κοπέλες θα βάλλουν στο σπίτι. Δεν παρέλειψε, ακόμη, να πει και για τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, λέγοντας πως δεν τους έδιναν για ώρες ούτε νερό, ούτε φαγητό, με αποτέλεσμα πολλές κοπέλες να είναι στα όρια της λιποθυμίας, κάτι που είχε στο παρελθόν κι άλλο κορίτσι, που συμμετείχε στο φετινό GNTM.

Η Αλεξία Αποστολάτου είπε χαρακτηριστικά: «Στο bootcamp ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γενικά υπήρχε πολύ αδικία. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα τόσο στο μυαλό μου τόσο άγρια, να το πω έτσι. Πίστευα ότι τουλάχιστον θα υπήρχε μια ισορροπία και τα πράγματα θα είναι πιο απλά. Ήμουν πολύ μικρή, είχα αρκετά τατουάζ, οπότε περίμενα μια άλφα αντίδραση, αλλά δεν περίμενα αυτή την αντίδραση.

Είχαμε έναν ψύκτη, ο οποίος δεν ήταν στην πρίζα και το θεωρώ λίγο άδικο με τόσες κάμερες, τόσα φώτα να μην είχαν μια πρίζα για να μας βάλουν να πιούμε λίγο νερό. Το φαγητό, επίσης, δεν υπήρχε, αρκετές κοπέλες ήταν στα όρια της λιποθυμίας, βάζω κι εμένα μαζί. Πιστεύω ότι σίγουρα είχαν καταλήξει οι κριτές για το ποιες θα βάλουν στο σπίτι. Η γνώμη μου είναι ότι λειτουργούν πάρα πολύ με τα μέσα. Όπως είδαμε και σε επεισόδια, κάποιοι γνωρίζονταν ήδη μεταξύ τους. Όταν κάποια κοπέλα είναι με έναν διάσημο, είναι λογικό να περάσει στην επόμενη φάση. Είναι άδικο για τις άλλες κοπέλες που ασχολούνται πρώτη φορά και θέλουν να κάνουν κάτι μέσω αυτού του παιχνιδιού, ενώ δεν έχουν γνωριμίες και δεν έχουν κάνει κάτι στο χώρο».

Η Αλεξία Αποστολάτου αποκάλυψε σε συνέντευξή της, τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπιζαν οι κοπέλες κατά τη διάρκεια των πολύωρων γυρισμάτων στη φάση του bootcamp.