Ένας απίστευτος καβγάς σημειώθηκε στο σπίτι του Greece’s Next Top Model μετά την επίσκεψη ενός διατροφολόγου. Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενες έκαναν λιπομέτρηση και η Ειρήνη Ερμίδου λίγο πριν ξεκινήσει διαδικασία έκανε ένα σχόλιο για το λίπος της Ξανθούλας, η οποία είναι plus size model.

 

Η Ξανθούλα το θεώρησε άστοχο, ωστόσο δεν έδωσε συνέχεια. Παρόλα αυτά, τα υπόλοιπα κορίτσια έσπευσαν να ρωτήσουν αργότερα την Ειρήνη για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτό το σχόλιο και εκείνη το αρνήθηκε και είπε πως δεν αναφέρθηκε στην συμπαίκτρια της. Μάλιστα, θέλησε να βρει την Ξανθούλα και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

«Ξανθούλα έχει ακουστεί ότι σου είπα εγώ κάτι για τα κιλά σου στη λιπομέτρηση. Ρε Καζαριάν σε εσένα δεν το είπα; Εγώ τώρα το μαθαίνω…», της είπε αρχικά και εκείνη της απάντησε: «Κάτι είπε ο άνθρωπος για το λίπος και με έδειξες ξεκάθαρα. Δεν έγινε όμως και κάτι, δεν δίνω σημασία».

 

Η Ειρήνη της ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο ακολούθησε μεγάλη ένταση: «Έρχομαι να σου κάνω μια κουβέντα γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Πες μου λίγο τι είπαμε ξεκάθαρα… Δεν θα ερχόμουν να τα βρω μαζί σου. Δεν εννοούσα κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πως φάνηκε, σου ζητώ συγνώμη».

  Μάρα Δαρμουσλή: «Ένιωσα το χέρι του στο μπούτι μου - Του είπα "τι κάνεις, ρε μ@λ$κα;"»

«Έδειξες κανονικότατα εμένα, δίπλα σου ήμουν και έκανες αυτό, όπως και να ‘χει δεν με ενδιαφέρει τι είπες, να ‘σαι καλά…», της απάντησε η Ξανθούλα και η Ειρήνη την ρώτησε αν την σχολίασε ποτέ ξανά για τα κιλά της και αφού έλαβε θετική απάντηση, ξέσπασε: «Είναι κακό να σου πω κοπέλα μου γιατί βάζεις τόσο; Αυτό θα το έλεγα και στη Μικαέλα. Τώρα μου πετάς ένα καρφί το οποίο δεν ισχύει. Δεν θα μου βγάλεις εμένα κακή εικόνα επειδή εσύ έχεις ανασφάλειες. Είσαι κομπλεξικιά, έρχομαι και σου δίνω εξηγήσεις και μου τη λες και από πάνω…».

 

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα: 

Πηγή