Τίποτα δεν ήταν ρόδινο στη ζωή γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας η οποία από μικρή πάλευε με τα κιλά της και τις αυξομειώσεις του βάρους της, λόγω βουλιμίας.

Είναι η Χρύσπα η οποία σε συνέντευξή της μιλάει για τον αγώνα που έκανε για να χάσει βάρος αλλά και να αντιμετωπίσει τη βουλιμία της. «Άμα δεν ήμουν τραγουδίστρια, δεν θα έκανα λιποαναρρόφηση» παραδέχεται η τραγουδίστρια και συνεχίζει στο you: «Το έκανα για τη δουλειά μου! Είναι κακό; Είμαι υπέρ των πλαστικών, αν και εφόσον χρειάζονται. Πάντα πρέπει να γίνονται με μέτρο. Έχω περάσει πολλά στάδια στη ζωή μου: Βουλιμία, πείνα, εξαντλητικές δίαιτες…

151113210356_6693

Υπήρχαν κάποιοι που με κορόιδευαν για τα κιλά μου. Στεναχωριόμουν, πληγωνόμουν, έφτανα στα άκρα. Με τις εξαντλητικές δίαιτες έχανα κιλά, λιποθυμούσα, ξανάπεφτα στο φαγητό. Συμβουλεύω λοιπόν, όλες οι νέες κοπέλες, να μην κάνουν ακραία πράγματα με το σώμα τους». Όσο για τον σύζυγό της ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται μακριά της, η ίδια λέει: ««έχουμε αποφασίσει να παλέψουμε για να επιβιώσουμε οικονομικά σε τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Οι δουλειές που έχουμε και οι δυο, μας απορροφούν τόσο πολύ χρόνο, που δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας. Άσε που δεν υπάρχει τριβή μεταξύ μας».

gossip-tv.gr