Οι κινήσεις και η στάση του σώματός μας είναι ο πιο «μαρτυριάρης» σύμμαχος που έχουμε για να πετύχουμε το σκοπό μας ή ο πλέον οικείος προδότης σε στιγμές που δεν θέλουμε να καταδώσει κανείς τις προθέσεις μας.

Μια γυναίκα δίνει σήμα ότι ενδιαφέρεται όταν παίζει με τα μαλλιά της και στρώνει τα ρούχα της. Πολλές γυναίκες κάνουν το ίδιο πράγμα από συνήθεια ή αυταρέσκεια, όμως, όταν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, μετά τα τέσσερα πρώτα λεπτά συνεχίζει να κάνει τέτοιου είδους κινήσεις.

Όταν μια γυναίκα κάθεται σταυροπόδι, το γόνατο του από πάνω ποδιού της σημαδεύει τον άντρα που την ελκύει. Οι έρευνες έχουν καταλήξει πως το 65% της ανθρώπινης επικοινωνίας διενεργείται μέσα από τη γλώσσα του σώματος, ενώ μόνο το 35% μέσα από τη χρήση λέξεων.

Όταν στηρίζει το πρόσωπό της στο τραπέζι με το ένα μόνο χέρι, υποδηλώνει ενδιαφέρον και προσοχή. Η γυναίκα αυτή κοιτάει τον συνομιλητή της μέσα στα μάτια και προσπαθεί να του δώσει να καταλάβει πως είναι καλή ακροάτρια και έτοιμη να τον εμπιστευτεί.

  3 απλοί τρόποι για να ανανεώσετε την σχέση σας

Ένας άντρας που αρχίζει να μπλέκεται στα γυναικεία δίχτυα, γελάει με το στόμα ανοιχτόκαι όχι πιο προσεγμένα. Επίσης, η ύγρανση των χειλιών προδίδει ερωτική έλξη τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες.

Η στάση του σώματος είναι επίσης βασικό στοιχείο που μας βοηθάει να εντοπίσουμε και να ανιχνεύσουμε μια δόση love in the air. Όταν το σώμα γέρνει προς το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, προσπαθεί να έρθει πιο κοντά και να το μαγνητίσει.

Τέλος, το βλέμμα φωνάζει τις προθέσεις από χιλιόμετρα! Όταν ένας άντρας κοιτάει έντονα και ανερυθρίαστα, στέλνει το κατάλληλο σινιάλο πάθους και ερωτικής διάθεσης. Οι διεσταλμένες κόρες των ματιών είναι ένα οργανικό σημάδι που καταδεικνύει πως είναι διαθέσιμος και έτοιμος να σας διεκδικήσει.

Απολαύστε το στάδιο του φλερτ και νιώστε άνετα με τον εαυτό σας! Άλλωστε δεν είναι καθόλου κακό να σας καταλάβει ο ενδιαφερόμενος, απεναντίας σε αυτό το παιχνίδι, ο πιο δυνατός, είναι ο πιο ανοιχτός. 

  3 απλοί τρόποι για να ανανεώσετε την σχέση σας