Τελειωμό δεν έχει η σύγκρουση ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και το ζεύγος Γκουντάρα, με τις δηλώσεις αμφότερων να κρατούν το κλίμα στα «κόκκινα».

Advertisements

 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα βρέθηκαν στο «Πρωινό» και οι δηλώσεις του ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι είναι εμμονικός, έκαναν τον τραγουδιστή να αντιδράσει.

«Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; (“Όχι”, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας) Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο», είχε πει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Με τη Ναταλί Κάκκαβα να προσθέτει: «Επιτρέψτε μας να μη δίνουμε χώρο και χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Ας σεβαστούμε την ημέρα, αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα, τα άλλα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες. Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

Ο Γιώργος Τσαλίκης με μια σειρα από stories στο Instagram είχε απαντήσει, ενώ το ίδιο έπραξε και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Σε 5 μέρες έχω πρεμιέρα, μετά από 2 χρόνια που έχουμε να δουλέψουμε και κοίτα με τι κάθομαι και ασχολούμαι», τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια διάβασε ενα κείμενο της, δρ. Φαίδρας Λογοθέτη, την οποία δεν γνωρίζει, το οποίο αναφερόταν στις δηλώσεις του ζευγαριού. .

Advertisements

«Ήταν ατόπημα ο χαρακτηρισμός. Η διένεξη μου είναι με τον ΣΚΑΪ όχι με το ζεύγος, φαντάζομαι ότι το κανάλι δεν είναι ευχαριστημένο με τα πουλέν του και τις δηλώσεις που έκαναν. Το ζεύγος Γκουντάρα και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη με έθαβαν στη διοίκηση για να μου πάρουν την εκπομπή. Αυτήν ήταν η πρώτη πληροφόρησή μου. Εξού και η ενόχλησή μου. Μιλάμε για την κοροϊδία που υπέστη από τον ΣΚΑΪ.  Αν εγώ ήμουν στη θέση του Γρηγόρη και άκουγα όλα αυτά, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο και θα του έλεγα “πας καλά ρε μ@@@κα;”. Εγώ λέω πάντα την αλήθεια και για εμένα είναι το θέμα ηθικής. Όταν ήμουν στην Αυστραλία έμαθα ότι οι δυο τους με βρίζουν και πάνε να μου φάνε τη θέση. Είναι θέμα ηθικής, όχι ότι κάποιος άλλος κάνει την εκπομπή», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι σε κανένα σόου.

 

znews.gr

Advertisements