Φορτσαρισμένος και ιδιαίτερα αισιόδοξος με το γνωστό του χιούμορ και την πάντα «θανατηφόρα» ατάκα στάθηκε απέναντι στις κάμερες που βρέθηκαν στο press event του Rising star, ο Γιώργος Λιάγκας.
Ο παρουσιαστής του νέου talent show του Antenna -που αρχικά προοριζόταν για το Mega αλλά οι εξελίξεις εκεί και οι συγκυρίες το έφεραν τελικά στο κανάλι του Αμαρουσίου- αν και αρχικά ξεκαθάρισε πως θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις αρκεί να αφορούν αποκλειστικά το Rising Star που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, τελικά μίλησε για όλα.

Ακόμα και για το «χώσιμο» που είχε κάνει στο παρελθόν στο talent show που τώρα καλείται να παρουσιάσει χαρακτηρίζοντάς το τότε, κατώτερο του The Voice (που υπενθυμίζουμε πως εκείνη την εποχή παρουσίαζε ο ίδιος στον Antenna).

Και δεν δίστασε σε τίποτα. Παρά την αρχική του δήλωση μίλησε τόσο για το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά, τις δικαστικές διαμάχες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα, τόσο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και με το θέμα της υπεξαίρεσης των χρημάτων του από προσωπικό του φίλο που ήταν χρηματιστής και τον αγώνα του να δικαιωθεί αλλά ακόμα και για την απόφασή του το καλοκαίρι να χάσει βάρος, τις γυναικείες κατακτήσεις, τα αισθήματά του για την αποχώρηση από Το Πρωινό, τι ονειρεύεται για τα παιδιά του και πολλά πολλά άλλα.

Όλες οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί.


gossip-tv.gr