Από singleparent.gr

Advertisements

Γεια σας.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας! Είμαι η Έλενα και θέλω και εγώ να μιλήσω για την άσχημη συμπεριφορά που βίωσα μέσα στην σχέση με τον σύντροφό μου.. Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω νιώσει τέτοια ταπείνωση από την σωματική και λεκτική βία που υπέστη..

 

Ας τα πάρουμε από την αρχή.. τον σύντροφό μου τον γνώρισα πριν ενάμιση χρόνο..

Με πλησίασε μέσω τον social Κάτι που Εγώ δεν επέτρεπα Ποτέ στον εαυτό μου… ο πρώην σύντροφος μου χωρισμένος με ένα παιδί δεν είχε πάρει διαζύγιο ακόμα και έμενε στο ίδιο σπίτι με την πρώην γυναίκα του και το παιδί τους.. Μου μίλησε από την αρχή ειλικρινά (Έτσι πιστεύω η πίστευα) έφυγε από το σπίτι του και ήρθε στο δικό μου αμέσως ένα μήνα μετά την γνωριμία μας… Εγώ από την άλλη δεν ήμουν τόσο ειλικρινής μαζί του… δεν του μίλησα για τα οικονομικά προβλήματα που είχα βγαίνοντας από μια σύντομη σχέση που είχα που μου στοίχισε οικονομικά.. ήρθε σε ένα σπίτι που δεν είχα ψυγείο και κουζίνα ..ντρεπόμουν να του πω ότι δεν μπορώ οικονομικά να τα πάρω και από την άλλη δεν ήθελα να σκεφτεί πως τον ήθελα μόνο και μόνο να αγκιστρωθώ οικονομικά πάνω του… με ρώτησε πότε θα τα έχουμε αυτά και του απάντησα ότι τα έχω παραγγείλει και θα έρθουν… ψέματα το ξέρω και ντροπή μου..

Οι μέρες κυλούσαν όμορφα… τα πάντα πλήρωνα εγώ κάπου κάπου έδινε και αυτός γιατί μου εξήγησε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει παραπάνω γιατί είχε οικονομικά προβλήματα και ότι έπρεπε να πληρώνει το σπίτι που έμενε η γυναίκα του και το παιδί τους.. το δέχτηκα δεν έφερα αντίρρηση.. προσπαθούσα πάντα να υπάρχει φαγητό στο σπίτι.. Αλλά ποτέ δεν ρώτησε αν είχα..

 

Advertisements

Κάποια μέρα στη βόλτα που πήγαμε και μιλούσαμε για την ζωή του πόσο δύσκολη ήταν του μίλησα για ένα οικόπεδο που έχω.. λάθος μου.. βλέπεις τον ερωτεύτηκα και άρχιζα να τον αγαπώ σιγά σιγά..ήθελα πολύ να τον βοηθήσω..αποφασίσαμε να το πουλήσω…Γυρίζοντας το βράδυ στο σπίτι μας βρήκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και μου μίλησε για το ενοίκιο που όφειλα…από εκεί άρχισε το μαρτύριο μου.. Μόλις μπήκαμε στο διαμέρισμα με έσπρωξε και με έριξε μες το τζάκι (ευτυχώς ήταν καλοκαίρι) και με χαστούκια άσχημα…κοιμηθήκαμε χωριστά..

Την άλλη μέρα δεν μου μιλούσε έφυγε για την δουλειά μέχρι που μου έστειλε ένα μνμ όλα καλά..συνεχίσαμε την ζωή μας ήρεμα.. Όταν έπιασε για τα καλά το καλοκαίρι δεν υπήρχε αιρκοντισιον και αποφάσισε να πάμε να μείνουμε στην ΜΗΤΕΡΑ του..Στην πορεία αποφασίσαμε να αφήσουμε και το σπίτι..πήγαμε στην ΜΗΤΕΡΑ τού και κοιμόμασταν όλοι μαζί στο ίδιο δωμάτιο..σε αυτό το διάστημα οι συζητήσεις μας ήταν γύρω από το οικόπεδο..ποτε θα πουληθεί, τι θα κάνουμε, εντωμεταξύ σταμάτησε να δίνει χρήματα στην γυναίκα του κάτι για το οποίο κατηγορούσε εμένα ότι εγώ φταίω γιατί περίμενε ποτέ θα πουλήσω για να τις δίνουμε χρήματα..Η πώληση αργούσε και ο Μανώλης άρχισε την λεκτική βία του τύπου ηλίθια, βρομιαρα, ανίκανη..Και κάπου εκεί ήρθε και η σωματική βία..με χτυπούσε μπροστά στην ΜΗΤΕΡΑ του και με φώναζε ψεύτρα..ότι τον κοροιδεψα ότι δεν έχω τίποτα και ότι τον κοροϊδεύω..Η μητέρα του δεν έλεγε τίποτα για το ξύλο παρά μόνο σταματήστε γιατί ακουγεστε.

Ενα βράδυ έφυγα από το σπίτι για να γλιτώσω το ξύλο..όλο το βράδυ το πέρασα σε ένα παγκάκι..το λάθος μου ήταν που ξαναγύρισα..το πρωί ενόχλησε την οικογένεια μου ανθρώπους που δεν είχε γνωρίσει καν..εστειλε μνμ στον γαμπρό μου με το πρόσχημα ότι δεν είμαι καλά..ο γαμπρός μου φοβήθηκε και τον πήρε αμέσως τηλ..ο κύριος ήθελε να μάθει αν πράγματι υπήρχε αυτό το οικόπεδο και τι άλλο είχα..ο γαμπρός μου σαστησε..δεν απάντησε τίποτα πήρε αμέσως τον αδελφό μου..ο αδερφός μου έξαλλος με πήρε τηλ και μου φώναζε ποιός είναι αυτός ο κύριος που ρωτα για την περιουσία μου ..είχαν δίκιο δεν τον γνώρισαν ποτέ..Με έστειλε στο χωριό μου να δω τι θα κάνω  με το οικόπεδο..Και πώς αν δεν το πουλήσω δεν μπορούμε να είμαστε μαζί..το έκανα φοβούμενη ότι θα τον χάσω..πήγα στο πατρικό μου και τσακωθηκα με την οικογένεια μου..δεν με άφησαν να πειράξω τίποτα..Και εγώ εκεί χαμένη..δεν ήθελα να χάσω τον Μανώλη ..έψαξα μόνη μου να βρώ αγοραστές μόνο που δεν πέτυχα τίποτα..Και τώρα  πώς θα γύριζα στην Αθήνα χωρίς τίποτα…εκεί είπα το δεύτερο ψέμα ότι βρήκα αγοραστή και μου είπε Αύριο..το Αύριο έγινε πάλι Αύριο πάλι μεθαύριο..Και δώστου ξύλο ο Μανώλη με αποτέλεσμα να βρεθώ στο νοσοκομείο.Και εκεί ψέματα ότι έπεσα και χτύπησα..εντωμεταξύ η μητέρα του στο σπίτι της δεν με ήθελε πια και ψάχναμε να βρούμε σπίτι σπίτι το οποίο θα πλήρωνα εγώ  για να αποδείξω ότι αγαπάω τον Μανώλη..

Γύρισα πίσω χωρίς χρήματα βρίσκοντας ένα σπίτι να καθίσουμε..όμως οι καβγάδες μας και το ξύλο έκαναν τους γείτονες  να κάνουν παράπονα..φύγαμε από εκεί..Αυτός στην μητέρα του και εγώ στο χωριό για να πουλήσω..Δυστυχώς όμως δεν κατάφερα τίποτα..Ούτε μπορούσα να γυρίσω στην Αθήνα γιατί δεν είχα που να μείνω…οσπου στο χωριό βρέθηκα μετά από πολλά  χρόνια με έναν παιδικό μου φίλο..δεν ανέφερα τίποτα για την σχέση μου με τον Μανώλη…ο άνθρωπος προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει…Και εγώ χάρηκα..ξέρετε γιατί?Γιατί θα ήμουν πάλι στην ίδια πόλη με τον Μανώλη..Τον άνθρωπο που λάτρευα…Μόνο που και στον Μανώλη δεν είπε ότι θα μείνω στον παιδικό μου φίλο..Γιατί ο Μανώλης είχε παθολογική ζήλια…με όποιον μιλούσε ήταν γκομενος μου..ανέβαζα φώτο στα social το κάνω να βρώ γκόμενο…εδώ να πω ότι ήξερε όλους τους κωδικούς μου Ακόμα και από τις κάρτες μου..γυρίζω  στην Αθήνα και μένω με την οικογένεια του παιδικού μου φίλου ο οποίος εκείνο τον παντρευόταν στον Μανώλη είπα ότι μένω στην φίλη Μου…ξέρω λάθος μου αλλά φοβόμουν το ξύλο,μην τον χάσω. Δε ξέρω και εγώ τι φοβόμουν..βρισκόμασταν  κρυφά..τα κρυφά ήταν μαρτύριο  ξύλο βρισιές..Μέχρι που ανακάλυψε ότι μένω σε φίλο και όχι φίλη..για την ακρίβεια του Μανώλη ήταν γκομενος Μου  και πιδ@@@ μαζί του για ένα πιάτο φαγητό….

 

Τον πήρε τηλέφωνο από τον δικό μου αριθμό γιατί από το τηλ του δεν έπαιρνε…με αποτέλεσμα να τσακωθώ με τον φίλο μου που τόσο πολύ με στήριξε…Και τσακωθηκα γιατί μου είπε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν με αγαπάει..όλους  τους ανθρώπους μου τους έκανα στην άκρη για τον Μανώλη…οι γονείς μου μου έδωσαν κάποια χρήματα και εγώ του τα έδωσα για  να κάνει την μετακόμιση η γυναίκα τού..Επιτέλους ήρθε  η μέρα που βρήκα σπίτι..Και εκεί όμως έπρεπε να πληρώνω εγώ για να αποδείξω..Μέχρι και δάνειο ζήτησα για να βοηθήσω να πάρει αυτοκίνητο γιατί και εκεί εγώ ευθυνομουν που του πήρε η γυναίκα του το δικό του…δάνειο δεν μπορούσα να πάρω λίγο φορολογικές μικρές δηλώσεις..Και εκεί ποτέ θα πάρεις το ένα ποτέ θα πάρεις το άλλο.. αλλά αυτός θα ερχονταν τουριστας …ξύλο ξύλο προσβολές. Μέχρι που πήγα στο νοσοκομείο να κάνω εξετάσεις όπου μου βρήκαν θυρεοειδη…Και πάλι εκεί είχα γκόμενο γιατρό.
Αποκορύφωμα ένα βράδυ  για να γλιτώσω το ξύλο πήδηξα από το παράθυρο..έφυγε από το σπίτι ..

Να μην σας κουράζω αυτό είχε σαν αποτέλεσμα για δύο εβδομάδες να μην μιλάμε …οσπου γύρισε να τα βρούμε..Όμως δεν γίνεται ο κύριος μου είπε για να είμαστε μαζί πρέπει να εχω ένα έτοιμο σπίτι και το μόνο που θέλει είναι ένα πήδημα..φυσικά και έφυγα μακριά του.. Εχθές μου έστειλε μνμ οτι ειναι με μια αλλη γυναίκα και οτι της ειπε τι καθαρμα είμαι…Και ότι είναι πολύ ευτυχισμένος και κακώς κάθονταν με μια πατσαβούρα σαν εμένα…

Advertisements

Σας ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση
Έλενα 

Από singleparent.gr

Advertisements