Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να «ρίξει» την Shakira και να βγούνε το πρώτο ραντεβού αποκάλυψε ο Gerard Pique.

Advertisements

Όλα ξεκίνησαν παραμονές του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Ν. Αφρική όταν ο Pique πληροφορήθηκε πως το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ, το «Waka Waka» θα ερμηνευόταν από την Shakira, παρουσία κάποιων μεγάλων αστέρων του ποδοσφαίρου.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα ήταν ένας από αυτούς και έτσι συναντήθηκαν στα γυρίσματα, όπου της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της. Εκείνη, ευγενικά δεν το αρνήθηκε αλλά δεν είχε και στο μυαλό της πως ο Pique θα έκανε το επόμενο βήμα, πόσο μάλλον ρωτώντας για τον καιρό!

«Εκείνη έφτασε στη Νότια Αφρική πριν από την εθνική ομάδα της Ισπανίας επειδή τραγουδούσε στην τελετή έναρξης. Της έστειλα ένα μήνυμα στο κινητό να τη ρωτήσω πώς ήταν ο καιρός εκεί γιατί θα φτάναμε σε λίγες ημέρες. Ήταν μια απλή ερώτηση και περίμενα να πάρω μια τυπική απάντηση τύπου… κάνει κρύο, φέρε παλτό! Αλλά εκείνη έγραψε ολόκληρη παράγραφο αναλύοντας τι καιρό κάνει την κάθε ώρα της ημέρας!»

Ο Pique συνέχισε λέγοντας «Σκέφτηκα, Χριστέ μου, αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Μπορώ να πω ότι αυτές οι λεπτομέρειες που έγραψε ήταν που με τράβηξαν. Αρχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Αλλά η μόνη ευκαιρία να την ξαναδώ ήταν στον τελικό. Της είπα πως αφού μόνο αυτή η περίπτωση υπήρχε, θα φρόντιζα να φτάσει η Ισπανία στον τελικό όπου θα τραγουδούσε αυτή στην τελετή λήξης. Τελικά αυτή ήταν η δεύτερη φορά που βρεθήκαμε..»!

govastileto.gr

Advertisements
Advertisements