Μετά από 17 χρόνια η πιο αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», πρόκειται να επιστρέψουν για ένα μοναδικό reunion.

Advertisements

 

Έτσι λοιπόν σήμερα 27 Μαΐου οι 6 φίλοι θα ξανά συναντηθούν και θα τους απολαύσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο «The One With The Reunion».

Πριν όμως οι τηλεθεατές παρακολουθήσουν αυτή την συνύπαρξη, οι πρωταγωνιστές παραχώρησαν μία απολαυστική συνέντευξη στον James Corden.

Εκεί μεταξύ άλλων η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer αποκάλυψαν για πρώτη φορά, πως ήταν ερωτευμένοι κατά την διάρκεια της σειράς.

Advertisements

 

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ. Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Jennifer Aniston.

Ενώ ο David Schwimmer εξομολογήθηκε πως και οι δύο ήθελαν πολύ ο ένας τον άλλον, όμως εκείνη την περίοδο είχαν σχέσεις.

«Ήμασταν και οι δύο πολύ τσιμπημένοι. Περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ και μας έπαιρνε ο ύπνος. Ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Advertisements

 

Στη συνέχεια οι Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox και Lisa Kudrow ανέφεραν πως γνώριζαν για τον έρωτα της Jennifer Aniston με τον David Schwimmer.

 

πηγη

 

Advertisements
Advertisements