Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης την εκπομπή Open Weekend παραχώρησε ο Φώτης Σπύρος, μετά από αρκετό καιρό. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου, αναφέρθηκε στο ξύλο που έφαγε από γνωστό πρωταγωνιστή, τη μάχη με τον αλκοολισμό και τις συνέπειες που είχε στη ζωή του.

Advertisements

 

«Έφαγα ξύλο πάνω στη σκηνή επειδή έβγαλα χειροκρότημα στην πρεμιέρα μου από τον πρωταγωνιστή της παράστασης. Με χειροκρότησε το κοινό και με πήρε με ξύλο και με έβγαλε έξω από τη σκηνή» ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σπύρος, ενώ σε άλλο σημείο της κουβέντας εξομολογήθηκε πως πασίγνωστος σκηνοθέτης του μίλησε άσχημα στη δεύτερη πρόβα και εκείνος αντέδρασε με ύβρεις.

Advertisements

Όσον αφορά στη μάχη με το αλκοόλ, ο Φώτης Σπύρος εξομολογήθηκε: «Είχα ένα θέμα με το αλκοόλ και έπρεπε να το λύσω. Χρειαζόμουν όλο μου τον εαυτό και όλες τις δυνάμεις για να το κάνω. Είναι δύσκολος αγώνας. Δεν ξέρω πώς το συνειδητοποίησα. Μία ανώτερη δύναμη με κλώτσησε για να ζητήσω βοήθεια.

Η μάνα μου και η αδερφή μου είχαν να μου μιλήσουν χρόνια. Οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι με έκαναν πέρα και καλά έκαναν. Μιλάω σκληρά γι’ αυτό που είχα γίνει. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, ήταν ένας άλλος».

 

tlife.gr

Advertisements

 

 

Advertisements