Μην χασετε

First Dates: «Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να έχει τρίχες, να φαίνεται σαν άνδρας, να είναι δυνατός για να νιώθω ασφάλεια μαζί του»

Advertisements

Στο First Dates ο 25χρονος Μαρκελιάν και η 22χρονη Αλιόνα συναντήθηκαν για να ανακαλύψουν τον έρωτα. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή, και οι δύο φάνηκαν να έχουν βρει σχεδόν αυτό που αναζητούσαν στο ριάλιτι της αγάπης.

 

Όταν κλήθηκε να συστήσει τον εαυτό του στην κάμερα του First Dates, ο Μαρκελιάν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι 25 ετών, είμαι από την Αλβανία και είμαι ψυκτικός. Ήρθα από την Αλβανία στην Ελλάδα, εντάξει δεν ήταν και επιλογή μου, μαζί με τους γονείς μου γιατί στην Αλβανία δεν ήταν και τόσο καλά τότε. Τώρα όμως έχει καλυτερέψει το πράγμα. Ξεκίνησα να δουλεύω από μικρός, εδώ ως σερβιτόρος, μετά ξεκίνησα ως ψυκτικός σε έναν φίλο του θείου μου και έμεινα εκεί για οκτώ χρόνια. Ακόμα εκεί είμαι».

«Σαν άνθρωπος είμαι λίγο περίεργος. Είμαι πολύ εγωιστής θα έλεγα, μιας και θυμάμαι πολλά από αυτά που θα μου κάνεις μα θα έρθει και η ώρα σου. Σε ένα πρώτο ραντεβού, για να περάσω εγώ ωραία, θεωρώ πως πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι η κοπέλα έτσι όπως την φαντάζομαι. Να μιλάω μαζί της, να είναι ευγενική και όμορφη».

 

Advertisements

Έτσι, ο νεαρός παίκτης του First Dates πήρε θέση στο μπαρ και περίμενε το… ραντεβού του. «Είμαι 22 χρονών, βρίσκομαι στην Κρήτη, έχω έρθει από την Ρωσία και είμαι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό τμήμα. Θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ εύκολος άνθρωπος. Η μαμά μου θεωρεί ότι έχω πάρα πολύ δύσκολο χαρακτήρα, δεν συμφωνώ όμως με αυτό και πιστεύω ότι μπορώ να τα βρω με οποιονδήποτε. Μου αρέσει πάρα πολύ όταν ο άνδρας φαίνεται σαν άνδρας, να έχει τρίχες, να είναι δυνατός για να νιώθω ασφάλεια μαζί του. Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να είναι κάτι σε 25 – 26 που θα είναι περίπου ήρεμος» ομολόγησε, μεταξύ άλλων, η Αλιόνα λίγο πριν συναντήσει τον Μαρκελιάν στο ριάλιτι της αγάπης.

«Δεν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο για να τραβήξω την προσοχή του, φτάνει που απλά θα είμαι εκεί και θα έχω όλη την προσοχή του πάνω μου» συμπλήρωσε η νεαρή παίκτρια για να εισέλθει στο εστιατόριο και να κάνει θετική εντύπωση τόσο στον Μαρκελιάν όσο και την οικοδέσποινα Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

«Μόλις έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις και ο παίκτης είπε στην Αλιόνα ότι κατάγεται από την Αλβανία, δε, εκείνη τον εξέπληξε λέγοντας του κάποιες φράσεις στη μητρική του γλώσσα. «Έρχεται και μου μιλάει Αλβανικά! Λέω, τι έγινε ρε μάγκα;» αναφώνησε, με ενθουσιασμό, ο 25χρονος Μαρκελιάν στην κάμερα του First Dates το βράδυ της Κυριακής.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα