Μην χασετε

Φαρφάλες με ντοματίνια και κοτόπουλο

Μια μακαρονάδα με άρωμα από καλοκαίρι και Μεσόγειο, που γίνεται γρήγορα και τη λατρεύουν τα παιδιά!

Υλικά

  • ¾ του πακέτου φαρφάλες
  • 1 στήθος κοτόπουλο σε κυβάκια
  • 200γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • φυλλαράκια βασιλικού
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βράζετε τις φαρφάλες και τις αφήνετε στο νερό τους χωρίς να τις στραγγίξετε.

Παράλληλα, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο, πέντε λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί στο εσωτερικό.

Ρίχνετε το σκόρδο και τα ντοματίνια και τα αφήνετε 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνετε με τρυπητή κουτάλα τις φαρφάλες, ανακατεύετε καλά και τελευταία προσθέτετε το βασιλικό και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προαιρετικά, σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι.

Advertisements

olivemagazine.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα