«Δεν έκανα παρατήρηση στον Μένιο, μην τρελαθούμε…»

Advertisements

Ο Νίκος Καρβέλας «πήρε φωτιά» με αφορμή το σχόλιο του μουσικοσυνθέτη που ο σπουδαστής του Star Academy Στέλιος Καλλίστης είχε θεωρήσει προσβλητικό προς το πρόσωπό του! Ο Νίκος Καρβέλας δεν σταματούσε ούτε στις παραινέσεις του Μένιου Φουρθιώτη και του Πέτρου Κωστόπουλου, ενώ η επισήμανση της Ναταλίας Γερμανού ήταν κάτι για το οποίο πολλοί της έδωσαν τα εύσημα: «Από τη στιγμή που κάνεις την ερώτηση, ήξερες τι θα επακολουθήσει. Θα έπρεπε να μην το ανοίξουμε καθόλου».

Τα πλάνα από το Star Academy που προβλήθηκαν στον αέρα του «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» πυροδότησαν και εκεί μια κουβέντα στα κόκκινα…

«Δεν έκανα παρατήρηση στον Μένιο, μην τρελαθούμε, απλά είπα ότι ίσως δεν έπρεπε να το ανοίξουμε αυτό το θέμα γιατί όταν τσιγκλάμε τον Νίκο είναι σαν να βλέπεις έναν ταύρο και να του κουνάς ένα κόκκινο πανί και μετά να λες «κάτσε κάτω ταύρε!». Κουνάς στον ταύρο κόκκινο πανί και μετά θες να μην αρχίζει να αλωνίζει στην αρένα σαν τρελός;» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού σχετικά με τον Νίκο Καρβέλα και συνέχισε:

«Προσωπική ταπεινή μου άποψη προς όλους τους συντελεστές αυτής της παραγωγής είναι ότι όταν παίρνεις τον Καρβέλα, ή τον αφήνεις ελεύθερο να τα κάνει όλα γης μαδιάμ γιατί δεν ελέγχεται. Δεν μπορείς να του πεις μετά ότι θα μιλήσεις τόσο όσο. Δεν του βάζεις όρια.»

Advertisements

«Χτες ξέφυγε το πράγμα. Ο Νίκος Καρβέλας έκανε την ερώτηση από άνεση και ασχολήθηκαν όλοι με το κατά πόσο ήταν προσβλητική. Ήταν αδιάκριτη όμως ως ερώτηση στην τηλεόραση, αλλά δεν ήταν προσβλητική» είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε:

«Ήταν αδιάκριτη γιατί εσείς εκεί καλείστε να κρίνετε φωνές»

«Όχι κάνεις λάθος. Θα με αφήσετε να μιλήσω; Μάλλον κάτι δεν έχετε καταλάβει τρεις Παρασκευές που παίζει, δεν είναι talent show εδώ πέρα, μιλάμε για 15 άτομα που είναι κλεισμένα σε ένα σπίτι και τα βλέπουμε με τα πιτζαμάκια τους να φιλιούνται στο στόμα. Ότι θέλουμε να κρίνουμε!» απάντησε η Ναταλία Γερμανού εκνευρισμένη.

zappit.gr

Advertisements