Για το νέο μέλος της οικογένειάς της, τον μπέμπη της που θα πάρει το… όνομα Αλκαίος Γεωργιάδης μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή μουσικοσυνθέτης και παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορούν να “χορτάσουν” τον γιο τους.

Σε συνέντευξή της στο Thema People, η Ευγενία αποκάλυψε πως ο γιος της, αν και λίγων ημερών μοιάζει στον σύζυγό της. “Είναι ίδιος ο Άδωνις”, αναφέρει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει ότι το όνομα που θα πάρει θα είναι Αλκαίος. “Το όνομα Αλκαίος τα συμπεριλαμβάνει όλα: γιος του Περσέα και της Ανδρομέδας, πολύ σπουδαίος λυρικός ποιητής της αρχαιότητας, μεγάλος καρδιοκατακτητής ως ιστορικό πρόσωπο, ενώ στη μυθολογία το όνομα αυτό ήταν το πρώτο όνομα του Ηρακλή και σημαίνει πολύ δυνατός”.

ÃÅÙÑÃÉÁÄÇÓ Á  ÌÁÍÙËÉÄÏÕ Å   ÂÏÕËÇ  ÏÑÊÙÌÏÓÉÁ

Μιλώντας για την καθημερινότητα με τον γιο της στο σπίτι, αποκαλύπτει πως ποτέ δεν είχε νταντάδες για τα παιδιά της και αναφέρει: “Είμαι από πάνω από το μωρό, όπως ήμουν με όλα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μέχρι να μιλήσουν, δεν άφηνα να τα πιάσει κανείς γιατί θεωρούσα ότι μπορεί να τους κάνει κακό και να μην μπορούν να το πουν”.

  Ελένη Γερασιμίδου: «Καλέ σε ποντιακό σπίτι θα είναι αρχηγός ο άντρας; - Ο Αντώνης έχει συνέχεια μούτρα, τι να κρατήσει και άλλα;»

eugenia_manolidou
Για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας και αν αυτό ήταν μια συνειδητή επιλογή είπε: “Δεν έτυχε. Ήταν μια απολύτως συνειδητή απόφαση. Από τα τέσσερα παιδιά μου ήταν η πρώτη φορά που ήθελα να κάνω τόσο πολύ ένα μωρό! Πιστεύω, ότι αν δεν είχα κάνει παιδιά, το πραγματικό μου βιολογικό ρολόι θα χτυπούσε τώρα”.

Τέλος, για την πορεία της στο χώρο της μουσικής και το αν έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα είπε: “Την αναγνώρισή μου ως καλλιτέχνη στην Ελλάδα δεν την ζω. Μπορεί να μην έχει έρθει ακόμη η στιγμή, παρόλο που βρίσκομαι στη σκηνή από το 2000 και έχω κάνει ήδη συναυλίες σε πολλές χώρες”.

tlife.gr