«Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο», γράφει η βρετανική εφημερίδα «Sun» για την εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision

Η Τάμτα το βράδυ της Δευτέρας ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία της και τις μουσικοχορευτικές της ικανότητες στη σκηνή της Eurovision με το τραγούδι Replay, που ερμήνευσε για λογαριασμό της Κύπρου. Ο βρετανικός Τύπος, όμως, και ειδικότερα η εφημερίδα «Sun» επικεντρώθηκε αλλού: στο ρούχο που επέλεξε για να βγει στη σκηνή. «Η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο έδειξε τον καβάλο της με μια εμφάνιση bondage. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο», έγραψε η βρετανική εφημερίδα.

Δείτε επίσης: Άγριο ξέσπασμα Sin Boy κατά Αντώνη Κανάκη! «Τον μισώ πολύ, τον απεχθάνομαι»

Τα σχόλια στο Twitter

Πέρα απ’ αυτό, οι Βρετανοί έκαναν πάρτι στο Twitter, με το γνωστό τους χιούμορ και σχολίαζαν τόσο τις μπότες της Τάμτα, όσο και την επιλογή της να βάλει το διάφανο κορμάκι. Μεταξύ άλλων έγραφαν ότι θα χρειαστεί χρόνια για να βγάλει αυτές τις μπότες και ελπίζουν να μην συγκαεί, ότι δεν είναι σίγουροι αν τους αρέσουν τα διαφανή εσώρουχα και κάποια άλλη ότι νομίζει πως βρήκε πού πήγαν τα σιδερένια εσώρουχά της.

Δείτε επίσης: MasterChef 3: Το Twitter αποχαιρετά επικά τον Χρήστο -«Έχω βάλει νυφικό και σε ψάχνω», «Κρατς έκανε η καρδιά μου»

Η Τάμτα, στην αρχή του τραγουδιού της στον προ-ημιτελικό της Eurovision, φορούσε μαύρες πανύψηλες μπότες από PVC και ένα επίσης μαύρο τζάκετ από PVC, το οποίο έβγαλε στη συνέχεια προκαλώντας υστερία, καθώς αποκάλυψε το κορμάκι-οπτική ψευδαίσθηση που φορούσε και έμοιαζε σαν να μην φοράει τίποτα.

Πηγή