Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο η 21χρονη ανύπαντρη μητέρα και παρά τις προβλέψεις των γιατρών τον νίκησε αντλώντας δύναμη από τον γιο της!

Advertisements

 

Η Chloe Todd, από το Νιούκαστλ, διαγνώστηκε με λευχαιμία τον Ιούνιο του 2020 και ορκίστηκε να νικήσει την ασθένεια για να μπορέσει να δει τον 3χρονο πλέον γιο της να μεγαλώνει. Οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει πως οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της, αλλά εκείνη πάλεψε αποφασιστικά, παίρνονται δύναμη από το μωρό της.

Advertisements

 

Το 2020, η Chloe διαγνώστηκε με λευχαιμία και έκτοτε ακολούθησαν αρκετοί δύσκολοι και επώδυνοι μήνες. Τον Μάρτιο του 2021, μετά από εντατική χημειοθεραπεία και μεταμόσχευση μυελού των οστών, η Chloe μπόρεσε να χτυπήσει το καμπανάκι χωρίς καρκίνο.

«Ήξερα ότι έπρεπε να μείνω ζωντανή για το αγοράκι μου. Δεν θα το άφηνα ποτέ και τίποτα να με σκοτώσει, παρόλο που οι γιατροί δεν περίμεναν να τα καταφέρω», λέει η Chloe.

Advertisements

 

«Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν πως έπρεπε να μείνω ζωντανή για να μεγαλώσω τον γιο μου, ο οποίος χρειαζόταν τη μαμά του. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αλλά ήταν αυτός που με έκανε να το ξεπεράσω. Χωρίς αυτόν, ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα.

 

Advertisements

 

Όταν ήρθε η ώρα να χτυπήσω το κουδούνι για να γιορτάσω την νίκη μου κατά της αρρώστιας, ήταν λογικό να κρατάω τον γιο μου αγκαλιά. Μαζί τα καταφέραμε. Θυμάμαι πήδηξε στην αγκαλιά μου και με γέμισε φιλιά… Εκείνη τη στιγμή, ένιωθα πολύ δυνατή γιατί είχα επιζήσει από κάτι που υποτίθεται ότι θα με σκότωνε ».

Advertisements

 

mama365.gr

 

Advertisements