Οι γονείς της 7χρονης Παναγιώτας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια, πριν από ένα χρόνο, ζουν ξανά το θαύμα της ζωής, με τον ερχομό ενός νέου μωρού.

 

Ειδικότερα, το κοριτσάκι απάλυνε τον πόνο τους από την απώλεια της πρωτότοκης κόρης τους και στην εμφάνιση που έκανε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκλεψε την καρδιά όλων με τα γέλια της.

Η 7χρονη Παναγιώτα άφησε την τελευταία πνοή της στην άσφαλτο, όταν περνούσε μία διάβαση πεζών στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια και παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό.

Advertisements

Τη μικρή κρατούσε η θεία της και το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κατά την επιστροφή της Παναγιώτας, μαζί με την ξαδέρφη της, από την παραλία, όπου είχαν πάει για μπάνιο, στις 8 Ιουλίου του 2021, λίγο πριν η Παναγιώτα κλείσει τα επτά της χρόνια.

 

Είχαν μόλις κατέβει από το πούλμαν και αποφάσισαν να διασχίσουν τη διάβαση πεζών, όταν ένα φορτηγό δε σταμάτησε και παρέσυρε τη μικρή, με τον οδηγό να ισχυρίζεται πως δεν είδε το παιδί.

 

Advertisements

Οι γονείς της 7χρονης Παναγιώτας δεν μπορούν να ξεπεράσουν την απώλειά της

«Έχουμε ένα ουράνιο παιδί, ένα παιδί εδώ στη Γη και μια ψυχή που χάσαμε», υπογράμμισε ο πατέρας, αναφερόμενος στη μικρή Παναγιώτα, στη μπέμπα και στο αγέννητο μωρό τους, που χάθηκε κατά την εγκυμοσύνη.

Από την πλευρά της, η μητέρα επεσήμανε «νιώθω ευλογημένη για αυτό το πλασματάκι. Υπάρχουν όμως στιγμές που είμαι αλλού: Είμαι στη μεγάλη μου, τη “Χρυσαφένια” μου, όπως λέω» και αποκάλυψε πως η απόφαση να κάνουν παιδί ήρθε λόγω της επιθυμίας που είχε η Παναγιώτα να αποκτήσει ένα αδελφάκι.

Το όνομα που θα δοθεί στη μικρή είναι Παναγιώτα-Άννα.

Advertisements