Με δάκρυα στα μάτια μίλησε η Ellen DeGeneres κατά τη διάρκεια της εκπομπής της για τον θάνατο του πατέρα της, τον οποίο αποχαιρέτησε και με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

«Προτού πάμε σε διαφημίσεις, υπάρχει κάτι άλλο για το οποίο θέλω να μιλήσω. Ανέφερα χθες, όταν μιλούσα για όλη αυτή την καταστροφή που σημειώθηκε στην κοινότητά μου το Μοντετσίτο, πως είχα πολλά στο μυαλό μου αυτή την περίοδο. Εκτός από αυτό που συμβαίνει στο Μοντετσίτο, έχασα τον μπαμπά μου αυτή την εβδομάδα», εξομολογήθηκε, εμφανώς συγκινημένη, η 59χρονη παρουσιάστρια.

Δείχνοντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από την βρεφική της ηλικία στην οποία ποζάρει μαζί με τον πατέρα της, Elliot, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές πτυχές από τη ζωή του. «Ήταν 92 ετών, είχε μια καλή και μεγάλη ζωή, και έζησε τη ζωή του ακριβώς όπως ήθελε. Ήταν χριστιανός ολόκληρη τη ζωή του, ποτέ δεν πήρε φάρμακα – ποτέ δεν πήγε σε γιατρό. Εγώ ποτέ δεν έκανα κανένα εμβόλιο. Δεν παίρναμε φάρμακα όσο μεγαλώναμε», είπε μεταξύ άλλων.

«Ήταν πολύ περήφανος για μένα. Αγαπούσε αυτή την εκπομπή και ήταν ένα πολύ ευγενικός άνθρωπος, ένας πολύ δοτικός άνθρωπος», συνέχισε, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο χιούμορ του, υποστηρίζοντας πως ήταν ένα χαρακτηριστικό του που κληρονόμησε, τόσο η ίδια, όσο και ο αδερφός της.

Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια και τις αναρτήσεις της:

Πηγή

Σχολίασε το...