Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε καλεσμένη η αγαπημένη ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή.

Advertisements

 

Οι σχέσεις με τον πατέρα του παιδιού της, Ταξιάρχη Χάνο

Αρχικά, ο πρώην σύζυγός της, Ταξιάρχης Χάνος – που μάλιστα διόρθωσε το πώς τον αποκάλεσε και τον είπε «πατέρα του παιδιού της»- μίλησε για την προσωπικότητά της και τη σχέση τους μετά το διαζύγιο αλλά και την ανατροφή της κόρης τους, Μαρίας Χάνου.

«Η Ελισάβετ είναι πάνω από όλα οικογένεια. Είναι Πόντια μάνα. Αναλαμβάνει τις ευθύνες και πληρώνει τον λογαριασμό. Καταφέραμε ως γονείς να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά παρά το διαζύγιο και δεν επιτρέψαμε να δηλητηριάσει το παιδί μας» είπε ο ηθοποιός.

«Δεν γινόταν να μην συναντηθούμε με τον Ταξιάρχη. Είχαμε σχέση καρμική. Η ανάγκη μου να μην του κάνουμε κακό του παιδιού, να διορθώσω πράγματα πάνω μου προέκυψε από τον χωρισμό. Η αγάπη που υπάρχει τώρα δεν αλλάζει. Ερωτευτήκαμε πάρα πολύ, στα κάγκελα».

 

Advertisements

Ο πρώτος της γάμος

Μιλώντας για έρωτα η ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρώτο της γάμο στα 20 από έρωτα που ξεκίνησε στα 11 της χρόνια. «Χωρίσαμε όταν εγώ ήμουν 23. Για μένα παρόλο που έχουμε χαθεί τα θυμάμαι με πολλή αγάπη και τους συγγενείς του».

«Δεν είμαι με κάποιον. Περνάνε χρόνια, μεγάλα διαστήματα. Έχω τους φίλους μου, το παιδί μου. Όταν γνωρίζω κάποιον το ζω 100%. Θέλω έναν έρωτα, γιατί όχι; Δεν μου λείπει τίποτα όταν είμαι μόνη μου. Αν έρθει κάποιος και είναι συμβατός θα του δώσω και την ψυχή μου. Δεν έχω εμμονή. Δεν θα ήταν το ζητούμενό μου ο γάμος αλλά αν είναι τόσο συμβατός ας τον παντρευτούμε βρε αδερφέ!» είπε.

 

Για την αγαπημένη της κόρη Μαρία Χάνου

Όσον αφορά στην κόρη της, Μαρία Χάνου και την απόφαση να γίνει ηθοποιός, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέφερε: «Έκανα ό,τι μπορούσα, σύμφωνα με τις ικανότητές μου. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα για την κόρη μου. Με κορόιδεψε για την υποκριτική, είναι ένα έξυπνο κορίτσι η κόρη μου. Πέρασε σε μια σχολή στην Σπάρτη και συνεννοήθηκε με τον μπαμπά της να δώσει σε Δραματική Σχολή. Ήξερε ότι εγώ δεν ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της. Την τρόμαξα και βρήκε τρόπο. Αφού τη γράψαμε στη σχολή, μας λέει θα πάω στην Δραματική. Έγινε χαμός».

znews.gr

Advertisements

 

Advertisements