Μια ανάρτηση στο instagram έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς το μήνυμα που έλαβε από διαδικτυακή της φίλη τη ώθησε να δημοσιεύσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κι εκείνη ως νέα μητέρα.

Advertisements

 

Η follower της παρουσιάστριας της ανέφερε ότι τις πρώτες ημέρες στο σπίτι δεν ένιωθε πολύ καλά, και μάλιστα εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα ότι υπήρξαν στιγμές που πελάγωσε. Ωστόσο, το βιβλίο της οικοδέσποινα του “Mega Καλημέρα”, με τίτλο «Γυναίκα ψάχνει», τη βοήθησε σημαντικά.

Η παρουσιάστρια του mega, λοιπόν, θέλησε να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα μιλώντας για τις δικές της πρώτες ημέρες ως μητέρα και περνώντας παράλληλα το μήνυμά της σε όλες τις μανούλες, αναρτώντας μάλιστα φωτογραφία με την κόρη της Αλεξάνδρα ως νεογέννητη.

«Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε 18 Απριλίου του 2018. Δεύτερη μέρα με την Αλεξάνδρα στο σπίτι. Βλέπεις το βραχιολάκι της; Βλέπεις όμως κ το βλέμμα μου; Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά έχει μέσα σε όλα, πέρα από αϋπνία, κούραση, τον πόνο της καισαρικής, και μια δόση τρόμου.

 

Ένα άβολο συναίσθημα απέναντι στο άγνωστο. Έβγαλα σελφι, για να βρεθώ απέναντι στον εαυτό μου. Αλλά δεν χαμογελάω κ τόσο. Είμαι ευτυχισμένη αλλά φοβάμαι. Τότε δεν το καταλάβαινα. Τώρα το συνειδητοποιώ. Τώρα που έχουν περάσει 3,5 χρόνια μαθαίνοντας καθημερινά το ρόλο της μητέρας, που βρίσκω τα πατήματα μου με τον νέο μου εαυτό, κ ισορροπώ σε όλα όσα θέλω να είμαι.

Advertisements

Υπάρχουν θαυμαστές γυναίκες που ήταν σαν να γεννήθηκαν μητέρες. Κ υπάρχουμε κ εμείς οι άλλες επίσης θαυμαστές γυναίκες που γινόμαστε κάθε μέρα ολοένα κ περισσότερο μητέρες. Δεν είναι για όλες εύκολο.

Δεν είναι πάντα εύκολο. Κάνω αυτό το ποστ για χάρη της φίλης που έστειλε το μήνυμα που ακολουθεί αν σύρετε τη φωτογραφία.

Και για όλες εκείνες που διαβάζοντας αυτές τις γραμμές θα νιώσουν τυχερές που για εκείνες δεν ήταν δύσκολο αλλά και για όλες εκείνες που όταν θα τις διαβάσουν δεν θα νιώσουν πλέον μόνες».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)


gr.hellomagazine.com

 

Advertisements

 

Advertisements