Αποσπάσματα από το χθεσινό J2US προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend”, με την Ελένη Τσολάκη να εκνευρίζεται με όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου στη Σάσα Σταμάτη.

Advertisements

 

Η Σάσα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, κοίταξε προς τον ουρανό και αφιέρωσε το τραγούδι στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Σε αυτό στάθηκε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έκανε το δικό της σχόλιο.

«Όταν είσαι εκεί, θα ταυτιστώ όταν μου το μεταφέρεις με έναν τρόπο που δεν φαίνεται ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα. Δεν λέω ότι το έκανες για να μου εκβιάσεις το συναίσθημα, αλλά με φέρνεις σε άβολη θέση», είπε η Μαρία Μπακοδήμου και η Σάσα Σταμάτη απάντησε: «Δεν νομίζω».

Advertisements

 

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ελένη Τσολάκη πήρε το λόγο και είπε: «Εκνευρίζομαι με αυτά που λένε στη Σάσα. Η Σάσα είναι πηγαία, έτσι είναι… Γιατί την κράζεις κάθε φορά; Θέλει να αφιερώσει, το νιώθει, το ζει… Όταν σου λέει ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα, δεν είναι κράξιμο αυτό; Τη μία την κράζεις ότι δεν το τραγούδησες σωστά, την άλλη την κράζεις δεν μου αρέσει αυτό… Αλλάξτε την».

Η Ελένη Τσολάκη συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό που είπε η Σάσα εγώ το καταλαβαίνω και συμφωνώ. Φτάνει πια με την… παπάτζα, να το παίζουμε όλοι κάτι που δεν είμαστε, αυτό είμαστε και αυτό θα δείξουμε.

Advertisements

 

zappit.gr

 

Advertisements