Έχει τσακωθεί γι’ αυτόν το λόγο.

Ποιος πληρώνει τον λογαριασμό όταν βγαίνει έξω με την Ελένη Μενεγάκη; Η απάντηση ήρθε δια στόματος της ίδιας στον “αέρα” της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου. Μέσα από την συζήτηση που “άνοιξε” με τους συνεργάτες στο πάνελ της εκπομπής της για τα ραντεβού και για το ποιος πρέπει να πληρώνει αποκάλυψε ότι “όταν κάποιος βγαίνει μαζί της και βγάζει χρήματα που δεν ανέρχονται στο ύψος των χρημάτων που εκείνη αποκομίζει από την δουλειά της, ο λογαριασμός πληρώνεται από εκείνη”. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μάλιστα παρενέβη στην συζήτηση για να επιβεβαιώσει την γενναιοδωρία της παρουσιάστριας: “Έχω πληρώσει μια φορά στις 50 και ακόμα με κυνηγά. Είσαι πολύ γενναιόδωρη σε αυτό το κομμάτι”.

Η Ελένη Μενεγάκη, λίγο μετά ξεκαθάρισε “Εάν κάποιος βγάζει πιο πολλά από μένα, τον αφήνω να πληρώσει αλλά από μένα και κάτω, θέλω να πληρώνω εγώ”.

Το εν λόγω απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προβλήθηκε και σχολιάστηκε και στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου. Κατά την διάρκεια της συζήτησής του πάνελ του Πρωινού, ο Θέμης Γεωργαντάς επιβεβαίωσε και εκείνος την γαλαντομία της Ελένης Μενεγάκη, καθώς δήλωσε ότι εκείνη και σε δική τους έξοδο έχει πληρώσει τον λογαριασμό.

  Άντζυ Σαμίου: «Σκέψου να με εκβίαζε o Τόλης Βοσκόπουλος να πάω μαζί τoυ και πρώτο τραπέζι να καθoταν ο Αλέξης Κούγιας»

fthis.gr