Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι πριν δυο χρόνια… τα Χριστούγεννα είχε πάει με τα παιδιά της στην Disneyland!

«Είχα πάει με τα παιδάκια μου πριν δυο χρόνια… Πήγα με τα δύο, γιατί δεν μπορείς να πας και με τα τρία σε ένα τέτοιο μέρος που έχει πάρα πολλά παιδιά όταν δεν έχεις και βοήθεια μαζί… Φοβάσαι μην χάσεις κανένα, έχει τόσο κόσμο εκεί. Τα παιδιά μένανε άφωνα… Ήταν από τις σπάνιες φορές που τα παιδιά δεν μαλώσανε ούτε μία στιγμή στο τετραήμερο που ήμασταν εκεί, βρε ούτε μία στιγμή…» είπε αρχικά η Ελένη.

Και συνέχισε λέγοντας για τα παιχνίδια ότι μακάρι να μην είχε ανέβει σε δυο… «Εγώ πάντως σε ένα κατέβηκα με πολύ κλάμα… Μπήκα σ’ ένα τρένο… Με κορόιδεψε ο γιος μου και του είπα «δεν θα σε ξανασυνοδεύσω σε κανένα». Μπήκε πρώτα αυτός και μου είπε: «Μαμά καταπληκτικό… Μαμά μη φοβάσαι! Με παίρνει ο γιος μου, ανεβήκαμε οι δυο μας και… να ουρλιάζω, να κλαίω. Παιδιά νόμιζα ότι αυτό το ένα λεπτό ότι τελείωσα… πεθαίνω, εδώ θα μείνω… ο Άγγελος γέλαγε, νόμιζε ότι έκανα πλάκα… Όταν κατεβήκαμε, ήμουν πασαλειμμένη με μύξες και δάκρυα και να τρέμω και να του λέω «δεν θα σου το συγχωρέσω αυτό που μου έκανες… θα μπαίνεις μόνο σου σε οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις την μάνα σου να πάθω τίποτα» του λέω «θες να πεθάνω, γιατί με έβαλες» μου κόπηκε η ανάσα… δεν έπρεπε να ανέβω»

  Σε κλάματα ξέσπασε η Σάσα Σταμάτη: «Mε στήριξαν τόσο όσο θα περίμενες να το κάνουν συγγενείς»

 gossip-tv.gr