Η Ελένη Κούρκουλα, βρέθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και δήλωσε πως: «Περιμένω την αθώωσή του».

Advertisements

 

“Νομίζω ότι αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή και αυτό που μετράει γενικά στη ζωή μας είναι η αλήθεια. Όποια και να είναι αυτή και ό,τι κόστος και να έχει. Όταν λέω “περίεργοι άνθρωποι” εννοώ αυτά που διάβασα εγώ και από τις καταθέσεις τους. Οι άνθρωποι που τον κατήγγειλαν δεν ήταν άνθρωποι που συνεργαζόμασταν και τον γνωρίζαμε, ήταν κάποιοι άνθρωποι που εμφανίστηκαν από το πουθενά” ανέφερε η Ελένη Κούρκουλα.


Οι δύο από τους τρεις άλλαξαν τις ημερομηνίες επειδή εμείς εμφανιστήκαμε και είπαμε “Πώς βίασε; Αφού ήταν μαζί μας”. Περιμένω την αθώωσή του” τόνισε η ηθοποιός και πρώην υπουργός, που είναι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη για τον βιασμό τριών ανηλίκων κι ενός ενήλικα.

Τέλος η Ελένη Κούρκουλα κατήγγειλε ότι πριν μερικές μέρες δέχτηκε φραστική επίθεση από ένα από τα πρόσωπα μεταξύ των μαρτύρων κατηγορίας, όταν ετοιμαζόταν να καταθέσει.

 

thetoc.gr

Advertisements
Advertisements