Μετά το τελευταίο συμβούλιο οι Διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία τους με έναν μεγαλειώδη καβγά ανάμεσα στον Βαλάντη και την συμπαίκτρια του, Μυριέλλα Κουρεντή.

 

Ο Βαλάντης είπε βαριές κουβέντες εναντίον της Μυριέλλας τόσο για το ταλέντο της όσο για την προσωπική της ζωή εντός και εκτός του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το χειρότερο πράγμα είναι να μεταφέρεις αυτά που σου λένε στο αυτί. Είναι το χειρότερο πράγμα που υπάρχει. Αυτά που σου λένε στο αυτό να μάθεις να μη τα λες γύρω σου. Άκου με τι σου λέω, συμβουλή πάλι. Πάλι μιλάς, σταμάτα, μιλάει ένας μεγαλύτερος σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης για να αποκριθεί, στην τελευταία του φράση, η ηθοποιός πως «δεν με ενδιαφέρει».

Advertisements

Αυτό ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό για να… «διαλύσει» ο τραγουδιστής την καλύβα των Διασήμων στο Survivor με τις φωνές του

 

«Δεν σε ενδιαφέρει; Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου; Τι λες ρε τώρα; Λες αυτά που σου λένε στο αυτί; Ρε… Άντε ρε! Άντε τώρα, δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε… Σε παρακαλώ. Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες… Τι είναι αυτά που λες ρε; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Εκθέτεις έτσι τους ανθρώπους. Έτσι σου πρέπει τελικά. Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε άσε με εκεί πέρα. Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Σου έχω πει ξανά πως είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις! Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις εσύ εμένα! Άντε ρε από κει πέρα. Ναι ρε, εσένα που έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ πέρα. Σε σιχάθηκα».

Advertisements

 

Μ.Κ.: Τι έχει πάθει; Θέατρο ρε. Παίζει θέατρο.

Β.Α.: Ρε άντε που θα παίξω θέατρο κιόλας.

Μ.Κ.: Είσαι ο καλύτερος ηθοποιός από όλους, να το ξέρεις.

Advertisements

Β.Α.: Ναι, ναι νομίζεις. Χαίρομαι.Αν είμαι και ηθοποιός καλός, ακόμα καλύτερα! Ακόμα και σε αυτό είμαι καλύτερος λοιπόν από εσένα. Σου λένε κάτι στο αυτί και κάθεσαι και μιλάς. Λίγο τσίπα ρε. Σε έναν άνθρωπο 46 ετών ρε. Με 3 παιδιά. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Που δεν έχεις κάνει τίποτα, δεν έχεις προσφέρει τίποτα ακόμα. Πρόσφερε πρώτα.

Μ.Κ.: Ξέρεις τι έχω κάνει;

Β.Α.: Τι έχεις κάνει; Τι έχεις κάνει κορίτσι μου; Έχεις παίξει κομπάρσος σε ένα σίριαλ; Τι έχεις κάνει;

Μ.Κ.: Ξαναρώτα με αν έχω πάρει Όσκαρ…

Advertisements

Β.Α.:  Τι έχεις πάρει; Όσκαρ έχεις πάρει; Όσκαρ έχεις πάρει;

 

zappit.gr

 

Advertisements
Advertisements