Η Τζένιφερ Άνιστον θυμάται την πρώτη φορά και… τελευταία φορά που δοκίμασε μπέργκερ στη ζωή της.

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά του Χόλιγουντ και όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν έχει ρίξει πολύ ιδρώτα για να το χτίσει. Εκτός όμως από εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης, η Τζένιφερ Άνιστον ακολουθεί υγιεινή διατροφή και καταναλώνει κυρίως βιολογικά προϊόντα.

Η δίαιτα της είναι αυτή τη Ζώνης, που φέρει την υπογραφή του διατροφολόγου Μπάρι Σιάρς, που περιλαμβάνει 40% υδατάνθρακες, 30% πρωτεΐνες και 30% λιπαρά. Η διάσημη ηθοποιός τρώει τρία κυρίως γεύματα και δυο σνακ για να αποφεύγει με αυτό τον τρόπο τα τσιμπολογήματα.

Όμως, υπήρξε μία φορά στη μέχρι τώρα ζωή της που αποφάσισε να λοξοδρομήσει και να το ρίξει στο junk food!

Η 44χρονη σταρ αναπόλησε με τρόμο την πρώτη και… τελευταία φορά που δοκίμασε μπέργκερ στη ζωή της και δεν δίστασε να μιλήσει για την εμπειρία της στο περιοδικό New York.

«Ήμασταν με το Τζάστιν (Θερό) σε road trip και πεινάγαμε πολύ. Το μοναδικό πράγμα που ήταν ανοιχτό τριγύρω ήταν ένα φαστφουντάδικο. Παρήγγειλα ένα μπέργκερ και ας πούμε απλά ότι το σώμα μου δεν αντέδρασε καλά σε αυτό. Ήταν σαν να βάζεις βενζίνη σε ένα αποστειρωμένο σύστημα» δήλωσε η Άνιστον και πρόσθεσε:

«Προσπαθώ πάντα να τρώω οργανικά και βιολογικά προϊόντα. Οπότε αυτό με έκανε να αναγουλιάσω και να αισθάνομαι γενικά πολύ άσχημα. Πιστεύω ότι το τι βάζεις στο σώμα σου και το πόσο άγχος έχεις, έχει αντανάκλαση στην ποιότητα του δέρματος σου».

news.gr