Μην χασετε

«Έχω 9 παιδιά κι ένα σπίτι πεντακάθαρο. Αν θέλεις, γίνεται, βρίσκεις τον χρόνο», ισχυρίζεται πολύτεκνη μητέρα

Advertisements

Η Louise είναι μια ευτυχισμένη μαμά που ζει με την οικογένειά της το Ηνωμένο Βασίλειο. Σ’ ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Obsessive Compulsive Cleaners» που ασχολείται με άτομα που έχουν ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, δήλωσε ότι παρόλο που έχει 9 παιδιά, πάντα φροντίζει το σπίτι της να είναι στην εντέλεια και πεντακάθαρο. Μάλιστα, περνάει τουλάχιστον έξι ώρες καθημερινά για να καθαρίσει το σπίτι της, φροντίζοντας να μην υπάρχει πουθενά ίχνος σκόνης!

 

«Φροντίζω το σπίτι μου με χαρά γιατί θέλω να είναι πεντακάθαρο. Και το κάνω με σχετική ευκολία, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί ισχυρίζονται πως είναι κάτι δύσκολο. Αν θέλεις, γίνεται! Βρίσκεις τον χρόνο και, κακά τα ψέματα, είναι αδικαιολόγητο να μην καθαρίζεις».

Όσον αφορά τα 9 παιδιά της αποκάλυψε ότι τα έχει μάθει να διατηρούν τα πάντα σε τάξη. «Τα παιδιά μου ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται στο σπίτι τους. Ξέρουν ότι πρέπει να το διατηρούμε καθαρό καθημερινά», δήλωσε.

Το σπίτι της έχει 7 υπνοδωμάτια και όπως εξομολογήθηκε τα παιδιά της την άφησαν να μετατρέψει το ένα από αυτά σε ντουλάπα με όλα τους τα ρούχα, έτσι ώστε να είναι όλα τακτοποιημένα.

Advertisements

 

Η Louise χρησιμοποιεί ακόμη και μερικά από τα παιχνίδια των παιδιών για να κρατήσει το σπίτι τους καθαρό.

«Χρησιμοποιώ ακόμη και μερικά από τα παιχνίδια των παιδιών για το καθάρισμα, όπως για παράδειγμα ένα κουταλάκι μινιατούρα, στο οποίο τυλίγω ένα μωρομάντηλο και μπορώ έτσι να καθαρίσω και τις πιο δύσκολες γωνίες».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα