Η 44χρονη Jennifer Aniston έχει ένα από τα πιο όμορφα σώματα του Hollywood. Παρόλο που όταν ήταν μικρότερη δυσκολευόταν να αδυνατήσει, σήμερα φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο για να διατηρεί το σώμα της στο επιθυμητό βάρος. Ποια είναι, όμως, τα μυστικά της για ένα σώμα απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα;

Η Jennifer θέλει να προμηθεύει τον οργανισμό της με πολλά λιπαρά οξέα τα οποία παίρνει με τη μορφή ξηρών καρπών, σπόρων, λαδιού κανόλα (πρόκειται για λάδι από σπόρους ελαιοκράμβης που μπορείς να βάλεις στο φαγητό αντί για ελαιόλαδο) και φρέσκος τόνος. Πέρα από αυτά τρώει πολύ κουνουπίδι καθώς και αυγά τα οποία περιέχουν λεκιθίνη που βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Πέρα, όμως, από τα παραπάνω, η ηθοποιός έχει υιοθετήσει και μερικές ακόμα διατροφικές συνήθειες…

1. Τρώει πρώτα τη σαλάτα: Σε κάθε της γεύμα η Jennifer τρώει πάντα πρώτα τη σαλάτα. Έτσι, όταν είναι να προχωρήσει στο κυρίως φαγητό έχει αρχίσει ήδη να χορταίνει με αποτέλεσμα να καταναλώνει πολύ μικρότερη ποσότητα.
2. Τρώει πολύ καλό πρωινό: Η ηθοποιός δεν παραλείπει ποτέ να τρώει το πρωινό της το οποίο δεν είναι απαραιτήτως το κλασικό πρωινό (γάλα με δημητριακά ή αυγά) αλλά μπορεί να είναι και ό,τι απέμεινε στο ψυγείο της από το προηγούμενο βράδυ.. λίγος σωλομός με ρύζι ή ένα πιάτο σούπα λαχανικών.

3. Λατρεύει το ψάρι: Στο παρελθόν η Jennifer δεν έβαζε με τίποτα στο στόμα της κανένα είδος ψαριού. Σήμερα το βρίσκει πεντανόστιμο καθώς μπορεί να τρώει κάθε μέρα ψητό σωλομό με λάδι και λεμόνι.

faysbook.gr