“Μπουρλότο” στο εσωτερικό των ομάδων…

Advertisements

Στον απόηχο της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι στο MasterChef το βράδυ της Δευτέρας. Οι παίκτες τόσο της μπλε όσο και της κόκκινης ομάδας ανέμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα από τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Είναι από τις ελάχιστες φορές, ομολογουμένως, που με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τη διάκριση της νικήτριας ομάδας, χάλασαν τα σχέδια κάποιων. Σίγουρα είναι η μοναδική φορά, που τα μέλη μιας ομάδας, αντί να χαίρονται για τη νίκη τους, βρίσκονται σε διαμάχη και εκνευρισμό.

Ειδικότερα, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν ξανά όταν νικήτρια αναδείχθηκε η μπλε ομάδα και η Κατερίνα Λένη ήρθε σε έντονη διαμάχη με τον συμπαίκτη της, Γιώργο Λασκαρίδη.

“Απλά με τσαντίζει η στάση της Κατερίνας για το λόγο ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας μιλάμε και την καθησυχάζω. Ξαφνικά μόλις τις μιλάω μπροστά στις κάμερες, αντιδρά… Τι δεν σ’ αρέσει μπροστά στις κάμερες” σημείωσε στην κάμερα ο Γιώργος Λασκαρίδης για την συμπαίκτρια του στο MasterChef με τον Ηλία να συμφωνεί με τα λεγόμενα του.

Με τη σειρά της, “αυτά δεν γουστάρω εγώ! Το καρναβάλι συνεχίζεται και η πρώτη κίνηση που κάνει, γιατί είναι κομπλεξικός, είναι ότι στα ‘χα πει εγώ” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη στην κάμερα για τον συμπαίκτη της προσθέτοντας λίγο αργότερα πως “είναι τόσο φτωχός στο μυαλό, που μέχρι εκεί φτάνει το επίπεδο του! Παρά πέρα δεν πηγαίνει”.

Advertisements

“Αφού δεν μας έκανε και σαμποτάζ, πάλι καλά να λέμε” πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος!

“Μια ωραία ατμόσφαιρα” δίχως άλλο στο MasterChef…

Πηγή

 

Advertisements