Η καλύτερη απάντηση στα κακώς κείμενα είναι η σιωπή, και η Ευριδίκη Βαλαβάνη απάντησε με αυτόν τον τρόπο στα δημισιεύματα των τελευταίων ημερών, χωρίς καν να μιλήσει. Απλά χόρεψε. Και απλά νίκησε. Οκτώ ζευγάρια διαγωνίστηκαν απόψε στο παρκέ του «Dancing with the stars» και στο 10ο live, και όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο, η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε πως δε θα υπάρξει αποχώρηση και μάλιστα ένα από τα ζευγάρια που θα ήταν πρώτο στην τελική βαθμολογία από κριτές και κοινό, θα κέρδιζε ασυλία για το επόμενο live. Η Ευρυδίκη λοιπόν ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία αφού το αργεντίνικο τάνγκο της ενθουσίασε κριτές και κοινό.

Advertisements

Το πρώην Survivor girl, με τις απίστευτες χορευτικές ικανότητες, είναι ένα κορίτσι που ξέρει να μιλάει μόνο με πράξεις του και ίσως αυτή είναι η καλύτερη απάντησή της στα όσο λέγονται το τελευταίο διάστημα για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη, που απόψε ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία χωρίς να πει τίποτα, απλά ενθουσιάστηκε και το μόνο που έκανε ήταν να σκαρφαλώσει στο τραπέζι των κριτών και να φιλήσει τον Γιώργο Λιάγκα. Υπάρχει λοιπόν καλύτερη απάντηση από το να μην πεις τίποτα και να κοιτάξεις τη δουλειά σου ή τη συμμετοχή σου στο «DWTS»; Όχι!

Δείτε το video παρακάτω με τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα αλλά και των άλλων κριτών.

 

Advertisements

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως οι παίκτες που διαγωνίστηκαν στο 10ο live του «Dancing with the stars»  ήταν οι: Μαρία Κορινθίου και Βαγγέλης Κακουριώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Άνθιμος Ανανιάδης, Μυριέλλα Κουρεντή και Μιχάλης Σεΐτης, Όλγα Πηλιάκη και Κώστας Τσουρός.

Δείτε τώρα και τη βαθμολογία των κριτών.

πηγή

Advertisements
Advertisements