Μία αποκάλυψη που… δεν γνωρίζαμε έκανε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την οικογένειά του, η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Advertisements

 

Η δημοσιογράφος του MEGA, με αφορμή την εκπομπή της «Mega Stories» στην οποία θα φιλοξενήσει την Αγγελική Νικολούλη, αναφέρθηκε στον γνωστό δημοσιογράφο λέγοντας ότι η οικογένειά του είχε απευθυνθεί στο «Φως το Τούνελ» προκειμένου να βρεθεί ένα οικείο τους πρόσωπο, του οποίου τα ίχνη αγνοούνταν.

 

Τι αποκάλυψε

«Ήθελα πολύ καιρό να την κάνω αυτή την εκπομπή. Ήθελα καιρό να συναντήσω την Αγγελική γιατί είναι ένα φαινόμενο για την ελληνική τηλεόραση, γιατί είναι πολύ συνεπής σε αυτό που κάνει, έχει πάρα πολλές ιστορίες να αφηγηθεί» είπε αρχικά.

«Ο Ουγγαρέζος είχε μία προσωπική εμπειρία την οποία την αφηγείται στην εκπομπή. Ένα μέλος της οικογένειάς του είχε εξαφανιστεί και η οικογένειά του είχε μιλήσει στην Αγγελική, είχε απευθυνθεί στην Αγγελική για να βοηθήσει στην κατάσταση αλλά η υπόθεση δεν είχε δυστυχώς αίσιο τέλος σε αυτή την περίπτωση» συμπλήρωσε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.


in.gr

Advertisements

 

Advertisements